Canbey: Çiftçinin derdi bizim derdimizdir

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ayvalık’ta çiftçilerle buluştu.

Canbey: Çiftçinin derdi bizim derdimizdir
Canbey: Çiftçinin derdi bizim derdimizdir
GİRİŞ 08.03.2021 11:43 GÜNCELLEME 08.03.2021 12:43

Ankara’da, TBMM’deki ve AK Parti Genel Merkezindeki yoğun çalışmalarıyla Balıkesir’i başarıyla temsil eden Milletvekili Mustafa Canbey, Balıkesir’deki saha çalışmalarında da hız kesmiyor.

AK Parti Ayvalık İlçe Teşkilatını ziyaret eden Canbey, İlçe Başkanı Ali Gür ve yönetim kurulu üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi.

Sonrasında İlçe Başkanı Ali Gür ve beraberindeki heyet ile birlikte Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Baysal’ı ziyaret eden Mustafa Canbey, Başkan Baysal’dan çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Devamında ilçedeki çiftçilerle Ziraat Odası’nda bir araya gelen Canbey, çiftinin dertlerini dinledi, gereği için elinden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğini söyledi.

Ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Mustafa Canbey; “Bugün Ayvalık ilçemizde programlar gerçekleştirdik. İlçe teşkilatımızla bir araya geldik. Ziraat Odasını ziyaret ettik. AK Parti Ayvalık İlçe Başkanımız Ali Gür, Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Baysal ve çiftçilerimizle birlikte Ayvalık Ziraat Odası’nda bir araya gelerek çiftçilerimiz sorunları, beklentileri, sulama konuları üzerine istişarelerde bulunduk. Çiftçi bir ailenin çocuğu olarak çiftçimizin sorunlarını çok iyi biliyor yakından takip ediyorum. Çiftçinin derdi bizim derdimizdir.

Güçlü Türkiye’nin temelini oluşturan çiftçilerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür ve Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Baysal, Milletvekili Mustafa Canbey’e teşekkür etti.