Bayraktar Akıncı TİHA eğitimleri başladı! İlk dersi Selçuk Bayraktar verdi

Bayraktar Akıncı TİHA (Taarruzi İnsansız Hava Aracı) eğitimleri, Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ın katıldığı ilk ders ile başladı.

Bayraktar Akıncı TİHA eğitimleri başladı! İlk dersi Selçuk Bayraktar verdi
Bayraktar Akıncı TİHA eğitimleri başladı! İlk dersi Selçuk Bayraktar verdi
GİRİŞ 02.03.2021 23:23 GÜNCELLEME 03.03.2021 09:35
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Baykar'dan verilen bilgiye göre, Bayraktar Akıncı TİHA eğitimleri,  5 ay sürecek. Farklı kuvvetlerden gelen kursiyerler Akıncı Uçuş Eğitim ve Test Merkezi'nde eğitim görecek. 

Eğitimler kapsamında, her bir branş için Baykar tarafından ayrı ayrı hazırlanan müfredat işlenirken, ilk ders Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar tarafından verildi.

Eğitim sürecinde İHA pilotu, faydalı yük operatörü, mühimmat teknisyeni, bakım teknisyeni ve radar operatörü eğitimleri verilirken, kursiyerler bu süreçte Akıncı Uçuş Eğitim ve Test Merkezi'nde bulunan PT-1, PT-2 ve PT-3 kodlu 3 adet Bayraktar AKINCI TİHA ile eğitim görecek.

İlk dersin duyurusu ayrıca Baykar ve Selçuk Bayraktar'ın Twitter hesaplarından da paylaşıldı.

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar konuya ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "#AKINCI eğitimleri için farklı kuvvetlerden gelen kursiyerlerimizle buluştuk. İlk dersimizde hepimizde büyük bir heyecan vardı. İnşallah, #AKINCI ile milyonlarca saat uçarak milletimize gururla hizmet edecekler. Semalarımızda hür ve özgür... #MilliTeknolojiHamlesi." ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 10
  • Efendioğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yardımcınız olsun başarılarınız daim olsun inşallah
    Cevapla
  • şeyhoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim kolaylıklar versin. Yolunuz açık olsun. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • FIRTINA 3 yıl önce Şikayet Et
    Hay Rabbim sizden razı olsun.Selçuk canım benim.Allah sayınızı artırsın.Bu hayırlı güzel yolda daha çok güzel gelişme buluşlara yol versin inşallah.İnanın 63 teyim.Ama 18 li delikanlı gibi heyecanlıyım.Hep Savunma sanayimizin bu gelişmelerini heyecanla takip ediyorum.Yolunuz bahtiniz açık olsun.
    Cevapla
  • Tokatlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın azmine çabalarına hayranım helal olsun devletin içinde bu insan örnek alınmalı çünkü bunun gibi vatan sever malesef parmakla gosterilek Ka da ar
    Cevapla
  • Grçk 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiçte az değil bir çevrene baksan görürsün
    Cevapla
  • Trabzon uşağı 3 yıl önce Şikayet Et
    Hay maşaAllah BarekAllah TebarekAllah size Allah cc HERDAİM yaar ve yardımcınız olsun muhafaza ve muzaffer eylesin inşaAllah amiiiin aminn amiiiin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle