Ücretsiz kargo ile fiyatlara fren

Son dönemde fahiş oranda artan gıda fiyatlarını dizginlemek için PttAVM de devreye giriyor. 2019’da 'e-Tanzim' satışıyla tüketiciye ucuz meyve ve sebze ulaştıran PttAVM. com; yeni dönemde de birçok ürünün vatandaşa ucuz ulaştırılması için kargo hizmetini ücretsiz verecek.

Ücretsiz kargo ile fiyatlara fren
Ücretsiz kargo ile fiyatlara fren
GİRİŞ 29.01.2021 07:41 GÜNCELLEME 29.01.2021 07:41
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Uygulamayla vatandaşın bir tıkla ürünlere daha uygun fiyatla ulaşmalarının önü açılacak. Serbest piyasa şartlarında da fiyat istikrarının oluşması sağlanacak. Öte yandan zeytinyağı, ayçiçek yağı, un, tuz, şeker, bakliyat, salça ve bal gibi temel gıda ürünlerinde fiyatların aşağıya çekilmesi için kooperatif ürünleri de ön plana çıkarılacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Toprak Mahsulleri Ofisi, Tarım Kredi Kooperatifleri, Atatürk Orman Çiftliği ürünlerinin satıldığı PttAVM.com’un çatısı altına FİSKOBİRLİK ve ÇAYKUR ürünleri de dâhil edilecek. Ayrıca Atatürk Orman Çiftliği, süt ve süt ürünlerini de günlük olarak vatandaşa ulaştırabilmek için bazı bölgelerde soğuk hava depoları kurmayı planlıyor.

TMO ile de bir süredir çalışma yürüten PttAVM; pandemi döneminde pirinç, nohut, mercimek, fındık, fındık yağı, fındık ezmesi, kuru üzüm, kuru incir gibi ürünleri vatandaşın evine kadar uygun şartlarda ulaştırılıyor.

TÜRKİYE GAZETESİ

YORUMLAR 26
  • abbaskamil 3 yıl önce Şikayet Et
    adama demezlermi ESK şubelerini neden kapattınız her semte ebk ve tarım kooperatifi şubeleri açın görelim simsarları bilelim çokmu zor bim a101 in bile 10000 şubesi var onlar devletten dahamı zengin üretici direk kooperatife satsın dağıtımı devlet organize etsin beceremezseniz ben gönüllü yaparım
    Cevapla
  • MEHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    şu an epttavm ye girin bakın orada da fiyatlar uçuyor bir teneke ayçiçek yağı 85 tl ve yüzde 41 indirimli diyor. milletle bu kadar alay etmeyin
    Cevapla
  • Ziyaretçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Pttavm hepsinden pahalı kimi kime yardımcı ettiği belirsiz , toptancı değilim ancak onlar daha uygun kesinlikle kaç yıldır oralardan alışveriş yapıyoruz.
    Cevapla
  • bir bilen 3 yıl önce Şikayet Et
    cek cak lardan bıktık artık,şimdi bugece tüm ürünlerde tavan fiyat açıklansın bu iş bitsin,yoksa faturası anavatana kesildiği gibi ak partiyede kesilecek,üzülüyoruz.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet her tarafa kendi marketlerini açsın
    Cevapla
  • burak 3 yıl önce Şikayet Et
    market ve alışveriş konusunda kübanın örnek alınması gerek devletin temel gıda malzemelerini kendi üretip piyasada ki fıyatın yarısına vermesi gerekir ısvıcrede de oldugu gibi tekel bayi satışının her belediye de buyuk tek bir market ile sınırlı tutup alkol veya tütün maddesi alanları ise karekod sistemi ile olası kaza adam yaralama veya toplumu rahatsız etme durumunda maddeyi kullanan kişiyi madde kullanımı yasaklanmalı aslında bu basit olay bile binlerce kişinin hayatını kurtarmasına vesile olabilir alkollüydüm hatırlamıyorum diyip hüküm giymekten kurtulan binlerce azılı zanlı dan da millet kurtulur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle