Tüm gözler ABD seçimlerinde! Dolar ve altında hareketlilik

Piyasalarının gözünün ABD seçimlerinde olduğu günde Enflasyon verileri sonrası Dolar 8.53, Euro ise 9.99 lirayı aştı. Gram altın ise rekor kırarak 523 TL'yi aştı.

Tüm gözler ABD seçimlerinde! Dolar ve altında hareketlilik
Tüm gözler ABD seçimlerinde! Dolar ve altında hareketlilik
GİRİŞ 03.11.2020 14:29 GÜNCELLEME 03.11.2020 17:04
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Dolar/TL'de bugünkü ABD seçimleri öncesinde yükseliş devam ediyor. Dün gece dolar düşük hacimli piyasada 8.4460 liraya kadar yükseldi.

 

 

Dolar yeni güne 8.42, Euro ise 9.82 liradan başladı. Enflasyon verilerinin açıklandığı günde dolar Dolar 8.53, Euro ise 9.99 lirayı aştı. Gram altın ise rekor kırarak 523 TL'yi aşarak rekor tazeledi. 

 

Dünyada ise koronavirüs salgınının etkileri tüm şiddetiyle hissedilmeye devam ederken gözler ABD Başkanlık Seçimlerine çevrilecek.

ABD SEÇİMLERİ TAKİP EDİLECEK

Piyasalar Demokrat Joe Biden'ın zaferini fiyatlamış durumda. Ancak asıl olarak önemli olan kimin kazandığı değil seçimlerin hızlı ve sükûnetle sonuçlanması.

Sonuçlara iki taraftan gelecek itirazlar ve yaşanabilecek sokak olayları yatırımcının koronavirüs yüzünden zaten düşük olan yatırım iştahını daha da düşürecektir.

YORUMLAR 41
  • Diyarbekir-Çermikli 3 yıl önce Şikayet Et
    Dış işleri bakanlığı acilen ABD'deki vatandaşlarımızı uyarmalı. Ve Sayın Çavuşoğlu Bakanım ; " Endişeliyiz, gelişmeleri kaygıyla takip ediyoruz. ABD'yi Demokratik unsurlara sahip çıkmaya davet ediyoruz. ABD halkının yanındayız." gibi bir açıklama yapsa tadından yenmez. Washington'un göbeğinde "Hristiyan Teröristler" terör saldırısı yapsa çekirdek alır izlerim.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel ülkem çakallara boyun eğmediği için mazlumlara sahip çıktığı için emperyalistlere sömürgecilere başkaldırdığı için akdenizde kafkaslarda hakkını sonuna kadar aradığı için saldırı altında resmen gizli haçlı seferi var ve 2.kurtuluş savaşı birde içimizdeki hainler ve paraya tapan insanlarımız var işimiz zor ama mücadelemiz sürecek 2 senede dolar 2 katına çıktı 2 senede bu devlet hükümet ne yaptıda fırladı bunun sebepleri ekonomik mi sanıyorsunuz hayır siyasi devletinizin yanında durun patates soğana oyunuzu satmayın din düşmanı kaynayan chp mi gelsi fetöcü ip mi gelsin başımıza ?
    Cevapla
  • Ozcan 3 yıl önce Şikayet Et
    Uzmanlarin soylediklerine gore dolar yukselmesinde yuzde elli etkisi yatirim olarak dolara kosanlar yukseltiyor doviz burolari kapatin dovizle is yapanlar bankadan alsin doviz ve altindan vergiler yeniden guncellensin kayitdisi kazanclarin onune gecilmeli
    Cevapla
  • veysel 3 yıl önce Şikayet Et
    sanane
    Cevapla
  • Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün okuyuculara soruyorum Allah rızası için doğruyu söyleyin, şuanda iktidarda ak parti haricinde herhangi bir parti olaydı (ismi hiç önemli değil) yine böyle yorumlar yapar mıydınız yoksa ağzınıza geleni sayar mıydınız?
    Cevapla
  • Egeliden 3 yıl önce Şikayet Et
    + ya - ye bakarız.Artıları eksilerinden çok ise oy vermeye devam ederiz.Yani %5 kötü yönü varsa bunun için geri kalan%95 i hiçe saymaz,görmezden gelmez,yok saymayız..Ya muhalefet--o da kim...Hdpchpkk/Fetö ile iş birliği yapana biz adam da DEMEYİZ. adam yerine de koymayız ..anladın mı kardeşim.
    Cevapla
  • Samsunlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Takım tutmuyoruz. Hangisi iyiyse onu seçiyoruz. Kötüyse yine eleştiririz.
    Cevapla
  • mevlut 3 yıl önce Şikayet Et
    korona bitene kadar fiyatlar sabitlensin .sabit kura geçilsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle