Ziraat Bankası 0,99 faiz oranı ile Konut kredisi sunuyor! Kredi başvuru şartları!

Ziraat Bankası'ndan emeklilere düşük faizli Konut kredisi kampanyası! Emeklinin Artısı Kredi Paketi kapsamında sıfır ve ikinci el ev satın almak isteyenlere özel banka 0,99 faiz oranı 180 aya varan vade seçenekleri ile kredi veriyor. İşte Kredi başvuru şartları ve başvuru ekranı...

Ziraat Bankası 0,99 faiz oranı ile Konut kredisi sunuyor! Kredi başvuru şartları!
Ziraat Bankası 0,99 faiz oranı ile Konut kredisi sunuyor! Kredi başvuru şartları!
GİRİŞ 05.11.2020 16:48 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:49

Emeklilere özel 0,99 faiz oranları ile Ziraat Bankası'ndan Konut Kredisi kampanyası. Emeklinin Artısı Kredi Paketi kapsamında sunulan kredi ile 0,99 faiz oranı ve 180 aya kadar vade ile sıfır ve ikinci el konut alımlarında kredi imkanı sunuluyor. Peki emeklilere özel sunulan Konut Kredisi başvuru şartları neler? İşte tüm detaylar ve banka tarafından sunulan ödeme planı tablosu...

Ziraat Bankası 0,49'dan Konut Kredisi desteği sağlayacak! TOKİ 100 Bin Sosyal Konut Projesi

HalkBank 1,09 faiz oranı ile 30 bin TL'ye kadar kredi sunuyor! Kredi başvuru şartları!

ZİRAAT BANKASI EMEKLİNİN ARTISI KONUT KREDİSİ PAKETİ NEDİR?

Ziraat bankası tarafından Emeklinin Artısı Kredi Paketi kapsamında 0,99 faiz oranı ve 180 aya kadar vade imkanı ile sunulan konut kredisine sunulan pakettir. Kredi Ziraat Bankası maaş müşterilerine özel sunulurken ikinci el konut kredilerinde faiz oranları 1,25 oranlarında sunulmaktadır.

 

ZİRAAT BANKASI FAİZ ORANLARI

Ziraat bankası tarafından Emeklinin Artısı Kredi Paketi kapsamında sıfır konut için 120 ay vade ile kredi çekmek isteyenlere kredi 0,99 faiz oranı ile 180 ay vade ile kredi kullanmak isteyen emeklilere ise 1.09 faiz oranı ile sunuyor. 

İkinci el konut satın almak isteyen emekliler için ise 120 ay vade için 1,25, 180 ay vade avantajı ile kredi kullanmak isteyenler için 1,35 faiz oranları ile Konut Kredisi sunuluyor.

Konut Kredisi ödeme planı;

KREDİYE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ziraat Bankası tarafından Emeklinin Artısı Kredi Paketi Konut Kredisine online kanallar ve Ziraat Bankası şubeleri aracılığı ile kolaylıkla başvuruda bulunulabiliyor.

KONUT KREDİSİ BAŞVURU EKRANI
KONUT KREDİSİ HESAPLAMA ARACI

KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Ziraat Bankası tarafından emeklilere özel hazırlanan Konut Kredisi başvuru şartları şu şekilde;

- Yıllık Maliyet oranı faiz tahsis ücreti ve vergiler temel alınarak hesaplanmıştır. 35 yaş için hesaplanan 1 yıllık ortalama sigorta masrafı tüketici kredisi için 39,67-TL, konut kredisi için 108,19.-TL'dir.

- Kredi paketine ait faiz oranlarından; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası ve Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az iki tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.

- Konut Kredisi için; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üç tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.

- Kampanyadan maaşını Bankamız aracılığı ile alan emeklilerimiz faydalanabilecektir.