SunExpress ortak uçuşu genişletti

SunExpress, Lufthansa ile devam eden ortak uçuş (codeshare) anlaşmasını kış sezonunda Frankfurt’u da ekleyerek genişletiyor. SunExpress açıklamasına göre, iki yıldır Münih’ten İzmir, Antalya ve Ankara’ya sürdürülen ortak uçuşların ardından, Frankfurt’tan SunExpress’in Türkiye’nin bu üç önemli kentine düzenleyeceği haftalık uçuşlar anlaşmaya dahil edildi.

SunExpress ortak uçuşu genişletti
SunExpress ortak uçuşu genişletti
GİRİŞ 24.10.2020 08:36 GÜNCELLEME 24.10.2020 08:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Anlaşma kapsamında, operasyonu SunExpress tarafından yürütülecek olan bağlantılı uçuşlar, Lufthansa uçuş numaralarını da kapsayacak. Dolayısıyla aynı uçuş için bilet rezervasyonları, eş zamanlı olarak lufthansa.com ve havayolunun diğer tüm satış kanalları üzerinden yapılabilecek. SunExpress CEO’su Max Kownatzki, şunları kaydetti:

“Çok sayıda cazip bağlantılı uçuşa ek olarak, Türkiye’den Almanya’ya seyahat eden yolcularımız artık Frankfurt Havalimanı Terminal 1’deki hızlı transfer ve bu terminalden sunulan bağlantılı uçuşlardan da rahatlıkla yararlanabilecek.” 

 

 

YORUMLAR 1
  • Erhan 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul gibi bir şehre neden uçmuyor acaba Lufthansa nın encok uçtuğu şehir İstanbul kılıfına uyduruyorlar Rakibi Sunexpres in hisse ortağı olup kendi piyasasındaki rekabetçi firmayı alıp ençok uçtuğu İstanbul’dan uzak tutmaya çalışıyor istanbul pastasını kimseye yedirmiyor yem yapıyor
    Cevapla