Wee Baby Temassız Ateş Ölçer ile 1 saniyede etkili ölçüm

Bebeklerde özellikle ateşli hastalıklara dikkat edilmesi gerekiyor. Ebeveynlerin endişelerini gidermelerine yardımcı olacak Wee Baby Temassız Ateş Ölçer, özel geliştirilen algılama sistemi ile vücuda temas etmeden 1 saniye gibi kısa sürede kolayca ateşi ve sıcaklığı ölçmeyi sağlıyor.

Wee Baby Temassız Ateş Ölçer ile 1 saniyede etkili ölçüm
Wee Baby Temassız Ateş Ölçer ile 1 saniyede etkili ölçüm
GİRİŞ 09.10.2020 15:58 GÜNCELLEME 09.10.2020 15:58

Son 32 ölçümü hafızasında tutabilen, pratik ve doğru ölçümler için tasarlanan Wee Baby Temassız Ateş Ölçer, ateşin 38 C'den yüksek olduğu zamanlarda sesli olarak uyarma özelliğine de sahip. Ayrıca mama, banyo suyu ve oda sıcaklığını da hızla ölçmesiyle günün her anı kullanılabiliyor.

Ateşli hastalıklar, bebek olsun çocuk olsun, ebeveynlerin sürekli takip ve kontrol etmesini gerektirir. Böyle durumlarda hızlı ölçüm yapan, alarm ve hafıza özelliklerine sahip olan dijital termometreler ideal seçeneklerdir. Hem ebeveynlerin hem de doktorların rahatça kullanabileceği, etkili ateş ölçer Wee Baby Temassız Ateş Ölçer, Japon algılama sistemi ile çocuğun ateşini vücuda temas etmeden hızlı ve rahat bir şekilde ölçmenize yardımcı olur. Alından 3 cm - 5 cm uzaklıktan ölçüm yapan ateş ölçer, 1 saniye gibi kısa bir sürede en doğru sonucu vererek müdahale gerektiren durumlarda hızla hareket edilmesini sağlar.