Şahenk bankalarla yeniden masaya oturacak

Bloomberg'in geçtiği habere göre, Doğuş Holding geçen yıl yapılandırdığı borçlarını ertelemek için bankalarla görüşüyor.

Şahenk bankalarla yeniden masaya oturacak
Şahenk bankalarla yeniden masaya oturacak
GİRİŞ 07.10.2020 17:13 GÜNCELLEME 07.10.2020 17:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Konuya yakın kaynaklar Doğuş Holding’in sahibi Ferit Şahenk’in borç veren bankalarla ön görüşmeler yaptığını, şirketin korona virüs salgını nedeniyle nakit akışının ciddi darbe aldığını belirtti.

HOLDİNG BANKALARA ÖDEME YAPILAMAYACAĞINI İLETTİ

İki kaynak, Doğuş Holding’in bankalara ödemelerin yapılamayacağını aktardığını belirtirken, şirket konuyla ilgili yorum yapmaktan kaçındı.

KARANTİNA DÖNEMİNDEN CİDDİ BİÇİMDE ETKİLENDİ

Nisan 2019’da 12 bankayla borçlarını altı yıllık bir düzenlemeye yayan ve yatırımlarının büyük kısmını bir süredir gıda ve konaklamaya yönlendiren holding, korona virüs salgınındaki karantina döneminden de ciddi biçimde etkilendi.

BAZI VARLIKLARINI ELDEN ÇIKARMAYI KABUL ETMİŞTİ

Doğuş Holding, borç yapılandırmasında restoranlardan, oteller ve eğlence mekanlarına, marinalardan otomobil distribütörlüğüne bazı varlıklarını ve hisselerini elden çıkarmayı kabul etmişti.

YORUMLAR 2
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Mülk Yüce Allah'ındır, bizler sadece emanetçiyiz, o istediğine veren, istediğinden alandır. Her daim bunun farkında olmamız gerekir. Yoksa kibre düşüp Allah korusun bu dünyamızı da ahiretimizi berbat ederiz.
    Cevapla
  • Konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    eeee neymiş şahenk efendi her seyin bir sonu varmış hic bitmeyecek sanmistin
    Cevapla