Dolar 7,70 TL'yi gördü

Piyasalarda risk iştahının azalması, ABD'de teşvik paketinin netleşmemesiyle birlikte dolar küresel olarak güçleniyor. Haftaya 7.55'ten başlayan dolar/TL bugün 7,70 TL seviyesini aştı.

Dolar 7,70 TL'yi gördü
Dolar 7,70 TL'yi gördü
GİRİŞ 23.09.2020 17:31 GÜNCELLEME 23.09.2020 17:32
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Dolar kuru küresel risk iştahının azalması ve dolar endeksinin artmasıyla TL karşısındaki yükselişini sürdürüyor. Dün 7.6648 TL'den kapanan dolar kuru gece sığ piyasada 7.6749 çıkmıştı. Bugün ise dolar yükselişini sürdürerek 7,70 TL seviyesini aştı.

 

 

Euro 8.98 seviyesine gerilerken altın fiyatlarında ons üzerinde 1873 doların altına atan ciddi düşüş, artan kura rağmen gram altın fiyatını aşağıda tutuyor. Gram altın fiyatı 463 TL'den işlem görüyor.

YORUMLAR 27
  • Ertuğ 3 yıl önce Şikayet Et
    Kur'ansız olmanın islâmsız olmanın islâm eğitiminden mahrum olmanın,islân nizamından düzeninden islâm hukukundan uzak olmanın faturasını çok pahalı ödüyoruz,devlet çok pahalı ödüyor,millet çok pahalı ödüyor,hazine çok pahalı ödüyor,ülke çok pahalı gidiyor,çok belalı gidiyor,çok tehlikeli gidiyor,bunun sonu eğer dönmezsek,anlamazsak kavramazsak,farketmezsek,tekrar islamın etrafında dalgalanmazsak kökten yok olmaya gidiyoruz...(Timurtaş r.a)
    Cevapla
  • kayserili 3 yıl önce Şikayet Et
    kimse vatani bayraki takmiyor, utanmaz insanlar dollar satin alma derdine dusmus. yaziklar olsun!
    Cevapla
  • bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    bu kafayla düşmez zaten dünyanın kuralı bu para varsa ortada zenginler paylaşır borç varsa fakirler öder
    Cevapla
  • doğruları konuşan 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis yakında düşürür. Her zamanki gibi sağ gösterip sol vuracaktır
    Cevapla
  • Metin seher 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın arkadaşlar cumhurbaşkanımız fAİZE KARŞI ama biz millet olarak benciliz nerden 3 kuruş kar edecez onun peşindeyiz faizler düşük diye kredi çekip dolar alıp kar edenler utanın 80 milyona kötüiük yaptınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle