CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Halk TV'de katıldığı programda tehdit dolu sözler sarf etti. Böke, CHP'nin iktidarı döneminde özel şirketlerle müzakere bile etmeden kamulaştıracaklarını ifade etti.

Hükümeti dikdatörlükle suçlayan CHP’nin gerçek yüzü bu itirafla bir kez daha gözler önüne serildi. Böke'nin özel şirketleri açık açık tehdit etmesi büyük tepki çekti.

SAVUNMASI 'PES' DEDİRTTİ

Yoğun tepkinin ardından skandal sözleriyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Söke, ''Kast ettiğim şirketlerin avanta kredi, haksız destek, yandaşlıkla ihale, ahbap çavuş ilişkileriyle aldıkları dövize endeksli hazine garantisiyle halkın parasını emen mega yandaşlar olduğu açık. Üzerine alınanlara bakınca esasında çok net anlaşıldığı da görünüyor!'' diye kendini savundu.

 

Yorumlar 258 Yorum Var
  • hakan 14.09.2020 18:30
    secimde bizde koyacagiz merak etmeyin el
  • Yücel güvenkaya 14.09.2020 08:16
    Chp ülkeye zarar için var olan fesat kurumu
  • malatyalı ahmet 12.09.2020 16:02
    bunlar zamanında büyük şirketler ve sultan abdulhamitin ve hanedanın tüm mal varlıklarını devlete mal edilip sonra avrupaya peşkeş çekmiş insanlar herşey beklenir
  • Perde arkası 12.09.2020 15:06
    Yani şunu demek istiyor.. 28 şubat ta olduğu gibi.. Dindar ve İslami şirketlere çökeceğiz... Ama Koç grubuna Sabancı grubu na boyner lere dokunmayacağız... Tusiad karşısında hazır ol da bekleyeceğiz... O zaman biz de ne diyoruz hep beraber... Başka fıkra yoksa hadi kızım sen pijamalarını giy.. Doğru uyumaya.. Senin uyku saatin geldi...
  • Numan 12.09.2020 14:50
    İsrail müslüman olmuş deseler olurda CHP iktidar olmuş deseler inanmam
Daha fazla yorum görüntüle