Bakan Albayrak açıkladı: Kimsenin şüphesi olmasın

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Ekonomimizin güçlü sac ayaklarından biri olan düşük kamu borç stoğu oranı pandemi sürecinde elimizi güçlendiren ve bize hareket alanı sağlayan farklılıklarımızın başında geliyor. Kazanımlarımızı koruyarak bu süreçten güçlenerek çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Bakan Albayrak açıkladı: Kimsenin şüphesi olmasın
Bakan Albayrak açıkladı: Kimsenin şüphesi olmasın
GİRİŞ 10.07.2020 12:07 GÜNCELLEME 10.07.2020 12:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

 

"Covid-19 pandemisi tüm dünyada ekonomileri olumsuz etkiliyor. Uluslararası kurumlar, pandemi süreciyle ülkelerin kamu borç stoğunun milli gelire oranlarının II. Dünya Savaşı’ndan bu yana en yüksek seviyelerine çıkacağını tahmin ediyor.

Ekonomimizin güçlü sac ayaklarından biri olan düşük kamu borç stoğu oranı pandemi sürecinde elimizi güçlendiren ve bize hareket alanı sağlayan farklılıklarımızın başında geliyor. Kazanımlarımızı koruyarak bu süreçten güçlenerek çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

 

 

 

YORUMLAR 3
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Berat Albayrak başarılı bir bakan at gözlüklerinizi çıkarın salyongozu başka yerde satın maske takın virüs saçmayın ülkeye
    Cevapla
  • ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu herif ne zaman bir açıklama yapsa her şey berbat oluyor. daha da geriye gidiyoruz
    Cevapla
  • TAMER 3 yıl önce Şikayet Et
    ne zaman güçleneceğiz dese daha çok giriyor millete nasıl güçlenme bu maaş aynı her şey %100 zamlı her ay fiyatlar artıyor maaşıda endekleyin bunlara
    Cevapla