ABD'deki Türk şirketinden korona yardımı!

Türk girişimci tarafından kurulan ABD'nin en hızlı büyüyen şirketlerinden Chobani, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) en çok etkilediği eyaletlerden New Jersey'de binlerce ücretsiz yoğurt dağıttı.

ABD'deki Türk şirketinden korona yardımı!
ABD'deki Türk şirketinden korona yardımı!
GİRİŞ 01.07.2020 05:47 GÜNCELLEME 01.07.2020 05:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

"Chobani Kileri" (Chobani Pantry) kampanyası çerçevesinde devam eden dağıtım için Türklerin ve göçmenlerin yoğun olarak yaşadığı Paterson'a yardım tırı gönderildi.

Chobani'nin kurucusu Hamdi Ulukaya, yaptığı açıklamada, "Chobani Pantry ile hedefimiz, bu salgın döneminde topluma umut olmak, bu zorlu ve kritik süreçte sağlıklı gıda desteği sağlamak." ifadelerini kullandı.

Açıklamada, Kovid-19 sürecinde ABD genelinde gıda bankalarına, hastanelere, bakım evlerine ve ihtiyaç sahibi kuruluşlara nisan ayından bu yana 4 milyondan fazla ücretsiz yoğurt dağıtıldığı kaydedildi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Abc 3 yıl önce Şikayet Et
    İsme dikkat Kobanê
    Cevapla
  • MRT 3 yıl önce Şikayet Et
    Has Türk yoğurdunu Yunan diye satan firmaya mı gülsem, yoksa gazeteci diye geçinip bu firmayı Türk firmasıymış gibi haber yapanlara mı gülsem bilemedim.
    Cevapla
  • Recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Alpaslan Sarı nın dediği gibi biz adamla övünelim eyvallah ama adam yoğurdu Yunan Yoğurdu diye satıyor. Öyle biliniyormuş
    Cevapla
  • alpaslan sarı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ama yoğurtları yunan yoğurdu diye satıyor
    Cevapla