Bakandan kredi müjdesi! Pazartesi başlıyor

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, restoran ve kafe işletmecileri için açıkladığı kredi hakkında "3 milyona kadar cironuz varsa 1 milyon, 125 milyon ve üzeri cironuz varsa 20 milyon kademeli 4 kredi mevcut. Pazartesi gününden itibaren Ziraat Bankası'na başvurduklarında bu krediden yararlanabilecekler" dedi.

Bakandan kredi müjdesi! Pazartesi başlıyor
Bakandan kredi müjdesi! Pazartesi başlıyor
GİRİŞ 19.06.2020 14:59 GÜNCELLEME 19.06.2020 15:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, restoran ve kafe işletmecileri için açıkladığı kredi hakkında "3 milyona kadar cironuz varsa 1 milyon, 125 milyon ve üzeri cironuz varsa 20 milyon kademeli 4 kredi mevcut. Pazartesi gününden itibaren Ziraat Bankası'na başvurduklarında bu krediden yararlanabilecekler. İki kriter mevcut. Biri Kültür ve Turizm Bakanlığı işletme belgeleri olması lazım, ikincisi Ziraat Bankası'nın pos cihazlarını kullanmaları lazım." dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen belgeye sahip olan ve Ziraat Bankası üye işyeri statüsündeki işletmeler, ana faaliyet konusu ile direkt ilişkilendirilebilecek harcamalarının karşılanmasını amaçlayan 6 aya kadar ödemesiz, toplam azami 36 aya kadar vadeli, yıllık yüzde 7,5 faiz oranlı krediden cirolarına bağlı olarak değişen tutarlarda faydalanabilecek.

Ziraat Bankası bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ülke ekonomisinin güçlendirilmesine katkı sağlamaya ve firmaların yanında olmaya devam edecek.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    uc milyona kadar gelir???
    Cevapla
  • adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Kredi çek tamamda maaşlara %3 zam nasıl ödeyecek vatandaş.
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    ha zengini zengin edin
    Cevapla
  • X-FİLES 3 yıl önce Şikayet Et
    Her yerimiz kredi oldu. Allah sonumuzu hayır etsin. Ne kolay oldu artık faize bulaşmak. Faizsiz sistem içinde bunlar yapılmalı. Diğer banka ile aynı ödese bile sonuç olarak ticaret olsun ismi hiç değilse.
    Cevapla
  • Mustafa dinc 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar ciro var ise kredi niye çekiyim Saçmalığın önde gideni bu nedemek ya
    Cevapla