THY'den koronavirüs sonrası büyük değişiklik!

Türk Hava Yolları, yeniden başlayacak uçuşlar için hazırlıklara başladı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Şimdi uçuşa hazırlanma zamanı. Sağlıklı uçuş için el bagajı yok, küçük el çantası var. Koridorlarda kuyruk ve temas yok. Anons ile sıra numarasına göre, biniş için arka sıradan öne doğru, iniş için önden arkaya doğru sırasını bekleyerek anons ile. Maskeni tak." ifadelerini kullandı.

 THY'den koronavirüs sonrası büyük değişiklik!
THY'den koronavirüs sonrası büyük değişiklik!
GİRİŞ 26.05.2020 15:36 GÜNCELLEME 26.05.2020 15:51
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Haziran ayında yeniden uçuşlara başlayacak Türk Hava Yolları (THY), uçuşlarda da yeniliklere gidiyor. Yolcular anons ile sıra numarasına göre uçağa binecek, koridorlarda kuyruk ve temas olmayacak.

 

 

Koronavirüs nedeniyle uçuşlarını bir süre askıya alan ve 5 Haziran itibariyle iç hat uçuşlarına başlamayı planlayan THY, uçuşta da yeni bir döneme giriyor. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak yolcuların uçuş esnasında dikkat etmesi gereken konuları açıkladı.

"ŞİMDİ UÇUŞA HAZIRLANMA ZAMANI"

 

 

Ekşi, "Şimdi uçuşa hazırlanma zamanı. Sağlıklı uçuş için el bagajı yok, küçük el çantası var. Koridorlarda kuyruk ve temas yok. Anons ile sıra numarasına göre, biniş için arka sıradan öne doğru, iniş için önden arkaya doğru sırasını bekleyerek anons ile. Maskeni tak. Her dört saatte bir değiştirecek kadar yanında yedek masken olsun. Sosyal mesafeni koru, mümkün ve makul olan her yerde buna dikkat et. Hijyene dikkat, el yıkamak ve mümkün olduğunca online işlemler ile seyahat" diye paylaşımlarda bulundu.

YORUMLAR 11
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben antepliyim almanyadan izine gidince cildiriyorum el bagajlar dolu yerlerde anlayışsız insanlar kimse kurallara uymuyor resmen rezalet
    Cevapla
  • Null 3 yıl önce Şikayet Et
    5 Haziran değil 4 Haziran
    Cevapla
  • Zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    DEVAMI Bu konuda daima verdiğim örnektir Atatürkün Kızılaydaki caddeyi yaptırırken verdiği metrajı ve onun mücadelesini. Bir büyük öndere bakın bir de bu günkü sebze halini sahra hastanesi diye millete kakalamaya çalışan zihniyete bakın. Bu günün CHP sinin Atatürkün CHP si ile ne alakası var.
    Cevapla
  • Zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Reisten Allah razı olsun ,iyi ki böyle ferah hava limanları ,ferah hastaneler yaptı .Yoksa insanımız o tıkış tepiş alanlarda daha beter virüs kapardı. Pandemiden önce hakaret edip öff yoruluyoruz çok uzak ,çok geniş ne gerek vardı diyenler dilini yuttu. Ya bir de SSK müdürünün dönemine rasgelseydi bu salgın eminim bunun yüz katı insanımız vefat ederdi. Allah bu Kemalden ve bu CHP den milletimizi korusun. Ufuk yok ,çap yok, feraset yok bunlar hangi akıla ülke yönetmeye talip oluyorlar.
    Cevapla
  • cetin 3 yıl önce Şikayet Et
    amin kardeşim
    Cevapla
  • Zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    DEVAMI: Bu konuda daima verdiğim örnektir Atatürkün Kızılaydaki caddeyi yaptırırken verdiği metrajı ve onun mücadelesini. Bir büyük öndere bakın bir de bu günkü sebze halini sahra hastanesi diye millete kakalamaya çalışan zihniyete bakın. Bu günün CHP sinin Atatürkün CHP si ile ne alakası var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle