6 ile 95 ton gıda yardımı gönderdi

Türkiye’nin en büyük gıda ve tarım şirketlerinden birisi olan Tiryaki Agro sosyal sorumluluk projesi kapsamında içerisinde Giresun’un da bulunduğu 6 ile 95 ton gıda desteği yaptı.

6 ile 95 ton gıda yardımı gönderdi
6 ile 95 ton gıda yardımı gönderdi
GİRİŞ 06.04.2020 17:14 GÜNCELLEME 06.04.2020 17:15
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Tiryaki Agro, tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alan Covid-19 (Koronavirüs) salgınına karşın, mücadelenin en ön safında yer alan sağlık personelleri ve sokağa çıkma kısıtları bulunan 65 yaş üstü vatandaşlara teslim edilmek üzere 6 ayrı şehrin valiliklerine erzak desteği yaptı.

 

 

Gaziantep, Çorum, Mersin, Giresun, Muş ile Balıkesir’in Bandırma ilçesine dağıtılmak üzere il valiliklerine toplam 95 ton bulgur, pirinç, mercimek ve nohut teslim edildi.

Salgın hastalık nedeniyle Türkiye’nin geçirdiği bu zorlu süreçte ülkece çok güzel bir dayanışma gösterildiğini ifade eden Tiryaki Agro Gıda CEO’su Süleyman Tiryakioğlu, “Değerlerini ve enerjisini bu topraklardan, bu toprakların güzel insanlarından alan bir şirket olarak biz de bu zorlu sürece katkı sunmayı kendimize görev biliyoruz. Dileğimiz, bu salgının en kısa sürede durdurulması, tedavisi süren vatandaşlarımızın da en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarıdır” dedi.

 

 

YORUMLAR 8
  • KIRMIZI 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun şirketimizden, bir personeli olarak çalışanlarına da aynı şekilde gereken yardımı yapıyorlar. Allah bereket versin. Tüm şirketlerine aynı hassasiyeti göstermesi dileğiyle.
    Cevapla
  • saruhan 4 yıl önce Şikayet Et
    helal
    Cevapla
  • nimet 4 yıl önce Şikayet Et
    95 ton yardım, Tiryaki gibi Dev bir kuruluşun dişinin kovuğuna bile gelmez..
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Az yada çok yardım yapıyor mu önemli olan bu.
    Cevapla
  • Doktor eşi 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim cennet gibi güzel ülkemin,kalbi muhteşem insanlarıyla dolu İŞTE bu yüzden bizim sırtımızı evvelAllah hiçkimseye yere getiremez inşaAllah Birde başımızda RECEP TAYYİP ERDOĞAN gibi Allahın cc bize lütfu olan bir devlet REİSimiz de olunca sevinmemek elde değil... Çok şükür Elhamdülillah
    Cevapla
  • Fedakar 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim ülkem bu işte tebrik ediyorum allah sevaplarını yazsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle