Doğa Koleji öğretmenlerine maaş müjdesi

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji ile ilgili devir işlemlerinin tamamlandığını, öğretmenlerin maaş ödemelerinin yapıldığını bildirdi.

Doğa Koleji öğretmenlerine maaş müjdesi
Doğa Koleji öğretmenlerine maaş müjdesi
GİRİŞ 17.01.2020 17:42 GÜNCELLEME 17.01.2020 18:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İTÜ Rektörü Prof. Karaca, Doğa Koleji ile ilgili devir işlemlerinin tamamlandığını, öğretmenlerin maaş ödemelerinin yapıldığını bildirdi.

BAKAN SELÇUK: GÖREVİMİZ GEREĞİ TAKİP EDİYORUZ

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji'nde öğretmenlere maaş ödenmediği iddiasıyla ilgili bugün yaptığı açıklamada "Bunlar, Milli Eğitim Bakanlığı'nın dışındaki bazı işlemler. Ama biz görevimiz gereği takip ediyoruz. O konuyla ilgili çözüm süreci çok hızlı bir şekilde yürüyor" diye konuşmuştu.

SERHAT ÖZEREN YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLDU

Doğa Koleji'nde yaşanan krizin ardından İTÜ Vakfı arasında yapılan görüşmeler sona erdi. İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre, Asist Öğretim Kurumları Anonim Şirketi'nde devir işlemi önceki gün gerçekleşti, dün tescillendi.

Saçaklıoğlu ailesi şirketin yönetiminden ayrılırken, şirketin yönetimine tek isim girdi. Aynı zamanda İTÜ Geliştirme Vakfı Başkanı olan Serhat Özeren Asist Öğretim Kurumları'nın Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Türker akbulut 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet eğitimi tamamen parasız yapmalı tüm öğretmenlere kadro verip kampüs okul projesine geçmeli yani içinde lokantası olan böylelikle ekonomik olarak aileler rahat eder üniversite herkese açık olmalı kademeli memurluk sistemi gelip 5 yıl sonra asıl memur olmalı işsizlik fonu daki kaynak böyle kullanilmalii
    Cevapla
  • kaan kaan 4 yıl önce Şikayet Et
    ayrilanlara odeme yapmadilar ve calisanlara da yari odeme yapildi
    Cevapla
  • fanatik 4 yıl önce Şikayet Et
    okulla kayıtlı öğrenciler bedava mı okutuluyor da iflas etmiş
    Cevapla
  • Çapraz Atış 4 yıl önce Şikayet Et
    Millet iflas eder yardıma hükümet koşar..Sonra da hükümeti kötülerler bunlar böyle ..
    Cevapla
  • fath 4 yıl önce Şikayet Et
    Maaşını alamamış mağdur olan çalışanlar için güzel haber bir insanın emeğinin karşılığı olmazsa olmazlardandır çünkü bir emekkarşılığı var hemde insanın çalışma şevkini fitiller
    Cevapla