İGA'dan iddialara yalanlama!

Basında yer alan 'İstanbul Havalimanı'nda 4 euro ödemeyen yolcu karşılayamayacak' iddiaları üzerine İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'dan açıklama geldi.

 İGA'dan iddialara yalanlama!
İGA'dan iddialara yalanlama!
GİRİŞ 05.01.2020 00:11 GÜNCELLEME 05.01.2020 00:11
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

İstanbul Havalimanı geliş katında karşılama yerlerine 4 Euro + KDV ücret istendiği iddialarından işletmeci İGA şirketinin CEO’su Kadri Samsunlu’dan açıklama geldi.

 

 

Samsunlu, sosyal medya üzerinden iddiayı yalanlayarak hanutçularla mücadele ettiklerine dikkat çekti.

MEETING LOUNGE 31 MART’A KADAR ÜCRETSİZ

 

 

İddiaları yanıtlayan Samsunlu, “Meeting Lounge, eşini dostunu akrabasını karşılamaya gelenleri ilgilendirmeyen bir uygulamadır. Meeting Lounge 31 Mart’a kadar ücretsiz olarak kullanılacak. 4 Euro + KDV diye bir ücret yok, gerçek değil.  Sektör temsilcileri ile oturup zamanı gelince karar veririz” dedi.



'DAHA ETKİLİ MÜCADELE EDECEĞİZ'

Görüntü kirliliğinin önüne geçeceklerini belirten, Samsunlu, ''Terminali geliş katında karşılama kargaşasının ve görüntü kirliliğinin önüne geçeceğiz. pankart açsın veya açmasın hanutçuluğu iş edinmiş kişilerle daha etkili mücadele edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 26
  • Ramo 4 yıl önce Şikayet Et
    Üzmeyin kendinizi biz bu iddiaları yayan muhalefet şeylerini iyi tanıyoruz Bunlar karalama kampanyasını igi bilen yalan makinaları.
    Cevapla
  • ali.k 4 yıl önce Şikayet Et
    hep kötü görüntü yapmak bizde bir numara , onun icin bir türlü düzelmiyorya sehirlerimiz
    Cevapla
  • Zeki 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok güzel bir gelir kalemi. Neden olmasin. O kadar büyük yatirimlar yapiliyor gururlaniyoruz dünyaya hava atiyoruz.?4 euro nedir ya devletimiz icin
    Cevapla
  • Ahmet vasi 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünyadaki tüm havaalanlarinda o görüntüyü görürsünüz boyle saçma bir bahane görmedim firsatciliktan ne yapacaklarını şaşırdı insanlar
    Cevapla
  • Akex schalin 4 yıl önce Şikayet Et
    Hic de senin dedigin gibi degil dünyanin hic bir ülkesinde böyle bir görüntü kirliligi görmedim 145 ülkeye gittim böyle bir sey görmedim
    Cevapla
  • kaptan 44 4 yıl önce Şikayet Et
    31 marttan sonra ücretli yani
    Cevapla
  • Mahmut Y 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi ücretli olacak. Kaçar mı!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle