Doğa Koleji için tarih verildi! Son aşamaya geçildi

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Saçaklıoğlu "Detaylı bilgilendirme, 14 Aralık 2019 Cumartesi günü yapılacaktır. Yeni sürecin, Doğa ailesine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Doğa Koleji için tarih verildi! Son aşamaya geçildi
Doğa Koleji için tarih verildi! Son aşamaya geçildi
GİRİŞ 13.12.2019 13:29 GÜNCELLEME 13.12.2019 13:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Saçaklıoğlu, okulun devri ile ilgili yürütülen görüşmelerin bugün itibarıyla son aşamaya geldiğini, konu ile ilgili detaylı bilgilendirmenin yarın yapılacağını bildirdi.

 

Saçaklıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: "Doğa Koleji'nin devri ile ilgili yürütülen görüşmeler bugün itibarıyla son aşamaya gelmiştir. Detaylı bilgilendirme, 14 Aralık Cumartesi günü yapılacaktır. Yeni sürecin Doğa ailesine hayırlı olmasını diliyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • alara 4 yıl önce Şikayet Et
    banada geldi aynı mesaj, hadi hayırlısı, ben çocuğumun derdinden çok okulun hocaları için üzülüyorum umarım bir an önce öğretmenlerimizin alacakları ödenir.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Paranızla rezil oluyorsunuz. Bence özel okulların hepsi kapanmalı ve avrupadaki gibi eğitim sadece devlet okullarında verilmeli. Özel eğitim sadece üniversitede olmalı.
    Cevapla
  • GSli 4 yıl önce Şikayet Et
    avrupada egitim sadece devlet okulundaysa basta isvicre olmak uzere bu parali okullar nereden cikti ozaman.tamam bizim kadar degil ama parali okullar ozellikle yabanci kategoride okullar oralarda da mevcut
    Cevapla
  • yorumsuz 4 yıl önce Şikayet Et
    bize neeeeeeeeeeee
    Cevapla