Bakan Pakdemirli: Çiftçinin desteği yarın ödenecek

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli "Yarın saat 18.00 itibarıyla 1 milyon 200 bin liralık hububat yağlı tohum desteklerini ödeyeceğiz" açıklamasında bulundu.

Bakan Pakdemirli: Çiftçinin desteği yarın ödenecek
Bakan Pakdemirli: Çiftçinin desteği yarın ödenecek
GİRİŞ 05.08.2019 12:40 GÜNCELLEME 05.08.2019 13:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Tvnet canlı yayınında açıklamada bulundu. Pakdemirli'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Diliyoruz ki afetlerde zararımız olmasın. Olmaması için bizim 'Tarım Sigortaları Sistemi'miz var. TARSİM'e giren herkesin A'dan Z'ye bütün zararları karşılanıyor. Çünkü TARSİM sigortasının kapsamında doğal afet var. Bunun olmaması durumunda devlet, az da olsa zararın tamamını karşılamasa da yardım yapmaya çalışıyor.

 

Tarım alanında tüm paydaşlara sms attık. Eğer 'Varsa bir fikrin gel bize bildir' dedik. Herkes fikrini siteye girip, 'tarımda iller böyle olmalı' tarzında fikirlerini bize gönderiyorlar. Şu ana kadar 5 binin üzerinde fikir bize ulaştı. Böylelikle hem fikir hem de proje kütüphanesi oluşturmuş oluyoruz. Bu aslında gelecek nesillere de bırakacağımız ciddi bir birikim. Tarım Şurası'da 21 tane çalışma grubumuz var. Bunların hepsi konusuna göre o çalışma gruplarına gidiyor. Bu fikirler tartışılıyor. Önemli fikirleri de bu çalışma gruplarına dahil etmeye çalışıyoruz.

Bir müjde vereyim daha önce de açıklamıştık ama yarın saat 18.00 itibarıyla 1 milyon 200 bin liralık hububat yağlı tohum desteklerini ödeyeceğiz.

YORUMLAR 3
  • mustafa zileli 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan çifçiye destek ödemelerini tamamen kaldırsın çifçi tembelliğe alışıyor tarımda destek sistemi prim usulü ile düzenlensin çokve kaliteli ürün getirene yüksek fiat ödensin bakın o zaman üretim nasıl değişerek artıyor kademeli fiat artışı ne kadar çok o kadar iyi para
    Cevapla
  • başkan 44 4 yıl önce Şikayet Et
    bi bakanda çıkıp ALLAH rızası için bayram tatili kaç gün memur maaşı erken yatacak mı bilgi versin çok mu zor bu
    Cevapla
  • mustafa zileli 4 yıl önce Şikayet Et
    maaşlar cuma günü yatacak başkan 44
    Cevapla