SGK T.C. ile hizmet dökümü sorgulama! A4 Hizmet Dökümü ekranı!

SGK Hizmet Dökümü Sorgulama milyonlarca çalışanın her gün ziyaret ettiği E- Devlet hizmetleri arasında başı çekiyor. Biz de 4A, Bağ-Kur yeni adıyla 4B ya da Emekli sandığı yeni adıyla 4C grubuna bağlı olan çalışanların en çok sorduğu SGK Hizmet Dökümü sayfasına nasıl giriş yapılır? SGK Hizmet Dökümü nasıl sorgulanır? SGK Hizmet Dökümü sorgulama sayfasından hangi bilgilere ulaşabilirim? gibi sorulara tüm detayları ile haberimizde yer verdik.

SGK T.C. ile hizmet dökümü sorgulama! A4 Hizmet Dökümü ekranı!
SGK T.C. ile hizmet dökümü sorgulama! A4 Hizmet Dökümü ekranı!
GİRİŞ 02.09.2019 16:49 GÜNCELLEME 02.09.2019 16:50

SGK Hizmet Dökümü Sorgulama SSK'lı çalışanların en çok sorguladığı sosyal güvenlik hizmetleri arasında yerini alıyor. Çalışanların hizmet dökümü bilgilerinin ve sigorta haklarının ayrıntılı bir şekilde görüldüğü hizmet servisi, çalışanlara işe giriş çıkış tarihleri, emeklilik günleri, çalışma gün sayıları gibi birçok konuda bilgi sunuyor.

 

 

4A, Bağ-Kur yeni adıyla 4B ya da Emekli sandığı yeni adıyla 4C'ye bağlı çalışanlar kendilerine ait bölümlerden Hizmet Dökümlerine ulaşabiliyor. Peki SGK Hizmet Dökümü nasıl sorgulanır? sorusunun cevabını haberimizde adım adım verdik.

 

 

SGK HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA  NASIL YAPILIR?

SGK Hizmet Dökümü Sorgulama işlemini gerçekleştirmek artık çok kolay. E - Devlet'in faaliyet geçmesi ile birlikte Hizmet Dökümü Sorgulama işlemine internetin olduğu her yerden ulaşmak mümkün. 

4A, 4B, 4C Hizmet Dökümü Sorgulama işlemi için öncelikle www.turkiye.gov.tr adresini ziyaret etmeniz ardında sağ üst kısımda yer alan "Giriş Yap" butonuna tıklayın. Karşınıza "E- Devlet Kapısı Kimlik Doğrulama Sistemi" çıkacak. Sonrasında "T.C. Kimlik No" ve "E- Devlet Şifresi" yazan kısımları doldurun ve "Sisteme Giriş Yap" butonun tıklayın. Şayet E- Devlet şifreniz bulunmuyorsa PTT şubelerinde şifre temin edebilirsiniz. Sisteme giriş işlemini tamamladıktan sonra Hizmetler bölümünde  yer alan Sosyal Güvenlik Kurumuna ait hizmetler kısmına ulaşın ve  4A, 4B, 4C bağlı olduğunuz hizmet dökümünü seçin tüm detayları ile SGK Hizmet Dökümü'nüz önünüze dökülecektir. 

SGK HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN

SGK HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA SAYFASINDAN NELERE ULAŞABİLİRİM?

4A, 4B, 4C gruplarına dahil olan çalışanlar e-devlet üzerinden SGK Hizmet dökümü sorgulama sayfasında aşağıdaki bilgilere ulaşabilirler;

- Çalışan kişinin resmi bilgileri
- Çalışanın sigorta çalıştığı gün sayısı
- Çalışanın sigortalı primlerinin ödenme tarihleri
- Çalışanın sigortalı primlerinin miktarı
- Çalışanın sigortalı ilk işe başladığı tarih
- Primlerin hangi aylarda yattığına dair tarih
- Çalışanın sigorta primlerini yatıran şirket ya da kişiye ait bilgiler