Geleneksel helva bayram şekeri oldu
Geleneksel tahin helvası, çikolata ve şeker ile tatlı bir rekabete girişti. Seyidoğlu Gıda, helvaları tadımlık şık mini kutulara koydu ve misafirlere helva ikram edilmesinin yolunu açtı.

Yarım asırdır gıda sektöründe faaliyet gösteren Seyidoğlu Gıda helvada devrim yaptı.
Mamul yelpazesinde helva, tahin, pekmez ve reçelden oluşan 243 çeşit ürün bulanan Seyidoğlu Gıda, ‘Helvacık’ markası ile pazara yeni bir ürün sundu.
Seyidoğlu Gıda Helvacık markası ile 20 Gr, 40 Gr, 80 Gr ürünler üretmeye başladı. Seyidoğlu'ndan yapılan açıklamada şunlar belirtildi:
'20 gr.'lık helvacıkları şık kutulara koyarak amacımız ikramlık olarak bayram çikolatası, misafir şekeri gibi helvamızı raflara koyduk. İkramlık helvacık kutularımızda 6 adet sade , 6 adet kakaolu, 6 adet Antep fıstıklı olarak toplam 360 gr lık paketler haline getirdik.' Helvacıklar, ayrıca 5 Pekiyi adı altında 5 adet 20 gr.'lık olarak bir pakete konuldu. Böylece Helvacıklara, çocukların beslenme çantalarına girmesinin yolu da açılmış oldu.