MEB Müdürlüğüne TYP ile 1265 sınavsız personel alımı! İŞKUR başvuru şartları...

İŞKUR’un Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı İl ve İlçe Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müdürlüklerine KPSS şartı olmadan, kura sistemi ile farklı kadrolar için toplamda 1265 kişilik personel alımı yapılıyor. Hangi kadrolar için alım yapılacak? İşte detaylar...

MEB Müdürlüğüne TYP ile 1265 sınavsız personel alımı! İŞKUR başvuru şartları...
MEB Müdürlüğüne TYP ile 1265 sınavsız personel alımı! İŞKUR başvuru şartları...
GİRİŞ 11.09.2018 17:12 GÜNCELLEME 11.09.2018 17:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

2018 yılının en çok personel istihdamı sağlayan kurumu olan İŞKUR, yeni yayınlamış olduğu ilana göre Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında bin 265 kişilik personel alımı yapıyor. Alım yapılacak personel KPSS şartı olmadan başvuru yapabilecek ve kura sistemi ile seçilecek. Söz konusu personel Kayseri il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri bünyesinde istihdam edilecek. Peki başvurular ne zaman başlıyor?

İŞKUR, TYP ile 80 bin personel alımı! Başvurular ne zaman, TYP şartları neler?

 

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK!

Söz konusu ilana göre alım yapılacak personel, Kayseri İl Merkez ve İlçelerinde bulunan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde istihdam edilecek. Çalışacakları pozisyon alanı ise Bakım onarım ve Temizlik olacak.

KAÇ KİŞİLİK TYP ALIMI YAPILACAK!

Toplum Yararına Program (TYP) alımlarında iki farklı kadro için toplamda 1265 kişilik alım yapılacak. Alımların tamamı Kayseri Merkez ve ilçelerinde olacak. MEB Müdürlüklerinde istihdam edilecek olan personel için ilçeler; Yeşilhisar, Yeşilhisar, Kocasinan, Pınarbaşı/Kayseri, Melikgazi, Özvatan, İncesu, Sarıoğlan, Akkışla, Bünyan, Develi, Felahiye, Hacılar, Tomarza, Talas ve Sarız.

TYP nedir, nasıl başvuru yapılır, maaşı ne kadar? İŞKUR TYP şartları neler?

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

Söz konusu ilana başvurular başladı ve 10 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek. Liste yöntemi ile kura sonucu kazanan adaylar belirlenecek. Kura sonuçlarına göre kazanan adaylar 1 Ekim 2018 tarihi ile göreve başlayacaklar ve 28 Haziran 2019 tarihine kadar görevleri devam edecek. Aşağıdaki linke tıkladıktan sonra ''Şehir'' kısmına ''Kayseri'' yazarak MEB tarafından yayımlanan ilanlara başvuru yapabilirsiniz.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

YORUMLAR 5
  • fikret 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim adim varmi
    Cevapla
  • yasar 5 yıl önce Şikayet Et
    Typ nezaman aciklanacak
    Cevapla
  • Gülbiye adım 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim işkurdan adım çıkmamış nasıl örene bilirim
    Cevapla
  • bnbfjn 5 yıl önce Şikayet Et
    adınız çıkmadıysa cıkmamiş demektir iş
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim işkur sonucüm cıkmışmı ona bakacaktım
    Cevapla