Dolara inat yüzde 50 indirim yaptı

Diyarbakır'da yöresel kıyafet satılan bir mağaza sokak defilesi düzenledi. 7'den 70'e meraklı gözlerle izlenen defile sonrası mağaza sahibi, dolar ve altındaki yükselmenin vatandaşlara yansımasını önlemek için tüm ürünlerde yüzde 50 indirime gitti.

Dolara inat yüzde 50 indirim yaptı
Dolara inat yüzde 50 indirim yaptı
GİRİŞ 31.08.2018 12:48 GÜNCELLEME 31.08.2018 12:49
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yöresel kıyafet satan bir mağaza, sokak defilesi düzenledi. İkisi yabancı 5 mankenle anlaşan mağaza sahibi Mehmet Kaymak, defile öncesi iş yerinin bulunduğu kaldırıma şerit çekip müzik sistemi kurdurdu. Çevreden geçen vatandaşların meraklı bakışları arasında yapılan hazırlıkların ardından defile başladı. Mankenler, meraklı bakışlar altında birbirinden şık kıyafetleri izleyicilere tanıttı.

Erkekler telefonlarına sarıldı

 

Mankenler defilede üzerilerindeki kıyafetleri tanıtırken, tanıtıma gelen bazı erkekler de cep telefonlarına sarılarak bu anları kameralarına kaydetti. Daha önce çatışmaların yaşandığı bölgede mankenlerin defilesini görmek isteyen bazı vatandaşlar da evlerinin balkonuna çıkıp tanıtımı izledi. Kaldırımda oturan amcalar da çaylarını yudumlayıp defileyi izlemeyi ihmal etmedi. Çok sayıda kadının da ilgi gösterdiği defile, kıyafetlerin tanıtılmasının ardından sona erdi.


"Dolara inat yüzde 50 indirim yaptık"

Mağazanın sahibi Mehmet Kaymak, Diyarbakır'da uzun yıllardır profesyonel anlamda moda üzerine çalışmalar yaptıklarını söyledi. Kaymak, "Burada biz mesaj vermek istedik, gündemde olan ekonomik sorunlardan vatandaşların ve bizlerin bir nebze olsun çıkmasını istedik bu defile ile. Etkinliğimizde ürünlerimizi de tanıtma fırsatı bulduk. Rusya'dan ve Ukrayna'dan gelen mankenlerimizle defilemizi yaptık. Dolar ve altın fiyatlarında artış var biliyorsunuz, bunun vatandaşa yansımaması için biz elimizi taşın altına koyduk ve ürünlerimizi yüzde 50 indirimle satmaya başladık. Ekonomik sorunlara aldırış etmiyoruz. Vatandaşlarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde de bu tip etkinliklerimize devam edeceğiz" dedi.
Sokak defilesini izleyen vatandaşlar da etkinlik dolayısıyla mağaza sahibine teşekkür etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 23
  • zeybek 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun, fırsatçılık yapanlara ders olsun.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    yahu adamın yüzünde ne var . kötü niyetli olmayın
    Cevapla
  • Bravo 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun keske herkes bu kadar hassas davransa...
    Cevapla
  • klas 5 yıl önce Şikayet Et
    tavuklar dolar almadan yumurtlamıyormuş.... Milletimizin en sakat noktası ticaret ahlakının olmamasıdır. Tabi herkes deil..
    Cevapla
  • Dadas 25 5 yıl önce Şikayet Et
    cok dogru kardesim haklisin.
    Cevapla
  • Pepe 5 yıl önce Şikayet Et
    Gozlerinden de ne ictigi belli.
    Cevapla
  • Bitlisli 5 yıl önce Şikayet Et
    Sadece zavallısınız.Senin gibi zihniyetteki insanlar doğudaki kardeşlerimizi küstürdüler. Yapmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle