Dolar ne kadar oldu? Seçimin ardından Dolar ve Euro'da son durum...

25 Haziran dolar ve euro kurlarında son durum belli oldu. Büyük bir dönemeçten geçen Türkiye'de genel seçim sonrasında döviz kurlarındaki son durum merak konusu oldu. Yeniden istikrarın çıktığı sandık sonuçları sonrasında dolar kaç TL oldu? İşte, 25 Haziran dolar ve euro fiyatlarında son durum...

Dolar ne kadar oldu? Seçimin ardından Dolar ve Euro'da son durum...
Dolar ne kadar oldu? Seçimin ardından Dolar ve Euro'da son durum...
GİRİŞ 25.06.2018 10:20 GÜNCELLEME 25.06.2018 10:22

24 Haziran Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçiminin ardından bu sabah piyasalardaki durum merak konusu oldu. 25 Haziran sabahında akla gelen ilk soru seçimin muğlak havasının ardından doların düşüp düşmediği idi. Peki, dolar ve euro kaç TL oldu? 25 Haziran Pazartesi günü serbest piyasada son durum nasıl? İşte, dolar ve euro fiyatlarında son durum...

SEÇİMİN ARDINDAN DOLAR NE KADAR OLDU?

 

 

Belirsizliğin hakim olduğu seçim atmosferinin sona ermesi ile birlikte sandıktan çıkan sonuçların yankısı piyasalarda duyulmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeniden salt çoğunluğu elde ederek Cumhurbaşkanı seçilirken, Ak Parti ve MHP'den oluşan Cumhur İttifakı meclisteki çoğunluğu elde etti. Resmi olmayan bu sonuçların ardından serbest piyasalardaki son durum araştırılmaya başlandı. Peki, döviz kurları ne durumda? 

25 HAZİRAN DOLAR VE EURO'DA SON DURUM

Geçtiğimiz hafta 4.6770 TL ile haftayı tamamlayan dolar bu sabah itibariyle 4.60 TL bandının altına inerek 4.5719 seviyelerine geriledi. Euro ise 5,32 liradan işlem görüyor.

"PİYASALAR SEÇİM SONUÇLARINI KUTLUYOR"

Seçim sonrası TL'nin değer kazanmasıyla ilgili Twitter'dan açıklamada bulunan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, TL'nin değer kazanmasıyla ilgili Twitter'dan açıklamada bulundu. Şimşek; "Piyasalar da seçim sonuçlarını kutlamaya başlamış gibi..." sözlerine yer verdi.