Trakya Üniversitesi 127 personel alımı yapıyor! Lise mezunu ve KPSS şartı...

Trakya Üniversitesi Hastanesinde istihdam edilmek üzere 127 personel alımı yapılacak. Başvuru şartları arasında en az lise mezunu olmak ve KPSS puanına sahip olmak gerekmektedir. Detaylar haberimizde...

Trakya Üniversitesi 127 personel alımı yapıyor! Lise mezunu ve KPSS şartı...
Trakya Üniversitesi 127 personel alımı yapıyor! Lise mezunu ve KPSS şartı...
GİRİŞ 24.05.2018 12:03 GÜNCELLEME 24.05.2018 12:03

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Trakya Üniversitesi Hastanesine 1 Çocuk Gelişimci, 4 Fizyoterapist, 1 Diyetisyen, 20 Sağlık Teknikeri ve 91 Hemşire olmak üzere toplamda 127 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu ve Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) B grubundan puan almış olmaları gerekmektedir. Peki başvuru şartları nelerdir?

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

- 657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

-  Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

- Nöbet usulü çalışmaya engel hali bulunmamak,

- Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Trakya Üniversitesi’nin söz konusu ilanı 8 Mayıs tarihi itibari ile başlamış olup 15 gün içerisinde başvuruların tamamlanması gerekmektedir.

Başvuru için gereken belgeler nelerdir? 

- Kimlik Belgesi fotokopisi,

- Diploma veya çıkış belgelerinin fotokopisi,

- Başvurulan ünvan için istenmiş ise sertifika fotokopisi ve/veya çalışmaya ilişkin belge,

- Lisans mezunları için 2016 KPSSP3 puanını gösteren belge, Ön lisans mezunları için 2016 KPSSP93 puanını gösteren belge, Ortaöğretim mezunları için 2016 KPSSP94 puanını gösteren belge,

- 1 adet fotoğraf ile birlikte Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. (Başvuru sırasında Beyan Formu doldurtulacağından posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.) Not: Adaylar belirtilen unvanlardan yalnızca birine başvuru yapabilirler. KPSS (B) grubu puan sıralamasından sonra ilan edilen adet kadar asıl ve yedek aday belirlenecek ve isimleri başvuru bitim tarihinden sonraki beş iş günü içerisinde www.trakya.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Asıl kazananlardan süresi içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyenlerin veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek adaylardan sırasıyla alım yapılacaktır.

İlanın Detaylarını Görmek İçin Tıklayınız...