Başbakan açıkladı: Konut kampanyası başlatılacak

Bankalar Birliği Genel Kurulu'nda konuşan Başbakan Binali Yıldırım konut sektöründeki konut stokunun azaltılması için Ziraat Bankası ve diğer bankaların konut kampanyası başlatacağını söyledi.

GİRİŞ 07.05.2018 13:57 GÜNCELLEME 07.05.2018 14:08
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Türkiye Bankalar Birliği 61. Genel Kurulunda konuşan Başbakan Binali Yıldırım, canlı yayında müjdeyi vererek,  konut stokunun azaltılması için kampanya başlatılacağını açıkladı."Bankacılık sektöründen beklentilerimiz var" diyen Başbakan, "Türkiye yüksek faiz ve enflasyonu hak etmiyor. Yüksek faiz bankalar için iyi bir şey değilse faizleri indirin" ifadesini kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasından satır başları şöyle;

 

 

"Ülkemizin güçlü bir liderliğe ihtiyacı var. Çünkü bölgemiz riskli bir bölge. Ülke bütünlüğünü beraberliğini gözümüz gibi korumalıyız.Türkiye büyük bir ülkedir. Büyük bir ülke olduğunu da terörle mücadelede ortaya koymuştur. 

FAİZLERİ İNDİRİN

Türkiye yüksek faiz ve enflasyonu hak etmiyor, enflasyonu aşağı çekmek bizim görevimiz. Enflasyondaki kıpırdanma çok hoşumuza gitmiyor,  mücadele kararından sapma yok Kurun en önemli etkeni enerji faturamızdır. Not düşürme eylemi etik değil, zamanlaması manidar. Bankacılık sektöründen beklentimiz var. Yüksek faiz bankalar için iyi bir şey değilse faizleri indirin.

ALGI OPERASYONU UYARISI

Bu günlerde algı operasyonları devam ediyor. Belli ki seçimlere kadar da tırmandırılarak devam ettirilecek. Biz eminiz ki vatandaşlar olup biteni görüyor. Algı operasyonlarına karşı memleket menfaati için karar almaktan çekinmeyiz.Demek ki geçim başka seçim başka seçim olacak ama geçim devam edecek. Çalışmaya üretmeye devam deceğiz. 

BANKALAR KONUT KAMPANYASI BAŞLATACAK

Konut sektöründeki konut stokunun azaltılması için konut kampanyası yapılacak. Ziraat Bankası ve diğer bankalar konut stoğunu azaltmak için kampanya başlatacak.böylece çarkları konut sektöründe tekrar döndürmeye başlayacağız"

YORUMLAR 82
  • Hatice 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım inşallah benimde bir evim olur
    Cevapla
  • Hatice 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç evim yok RABiM bizede nasip etsin inşallah Başkanım evi olmayanları görün ki
    Cevapla
  • nesrin 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir müjde de Yaşlı ve engellilere evde bakım hizmeti yapan insanların, hizmet günlerini geriye dönük sigortalı kapsamına alarak, bu kişileride sevindirseniz ??
    Cevapla
  • Exo 5 yıl önce Şikayet Et
    Kredi ile harama mileti bulaştırıp sonra da faiz lobisi demek... ne kadar da tutarlı. Dvlet önce verdiği kredilerdeki faizi kaldorsın vatandaşa faizsiz borç verilsin bıktık krediden
    Cevapla
  • DEVLET 5 yıl önce Şikayet Et
    hay eline sağlık kardeş...
    Cevapla
  • dürüst 5 yıl önce Şikayet Et
    ev yapıp vermezlerse hiç bi şekilde ev fiyatları düşmez. müteahitler zaten faiz düşünce kendilerine daha fazla kar koyuyorlar. yapacaksanız ev yapın toki gibi olmasın kişiye yapın parasını verelim. ama gel gelelim sizin il ilçe yönetimlerinizin büyük çoğunluğu müteahhit. siz de bunu yapamazsınız. saygılar
    Cevapla
  • aynen 5 yıl önce Şikayet Et
    ancak bukadar anlatılabilir ağzına sağlık kardeş
    Cevapla
  • Serhat 5 yıl önce Şikayet Et
    Konut fiyatlarının düşmesi için önce malzeme fiyatlarının düşmesi lazım malzeme fiyatları el yakıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle