15 bin sözleşmeli personel alınacak

Adalet Bakanlığı, 2018'de 15 bin sözleşmeli personel alacak.

15 bin sözleşmeli personel alınacak
15 bin sözleşmeli personel alınacak
GİRİŞ 07.05.2018 11:42 GÜNCELLEME 07.05.2018 13:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanlığı 15 bin personel alımı için beklenen duyuruyu yaptı. İnfaz ve koruma memuru, zabıt katibi, icra katibi, mübaşir, psikolog, sosyal çalışmacı, ceza infaz kurumu katibi, sağlık memuru, teknisyen, şoför, mühendis, mütercim gibi 24 farklı alanda yapılacak olan personel alımı, 2018 yılı içerisinde gerçekleşecek.

İlanın duyurusu, bakanlığın resmi internet sitesinde yayımlandı. İşte o ilan;

"Adalet Bakanlığı 2018 yılında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında 15 bin sözleşmeli personel alacak.

Buna göre; 2018 yılı içerisinde yaklaşık 15 bin sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. İstihdamı sağlanacak personeller Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Personel Genel Müdürlüğü taşra ve merkez teşkilatı, Adli Tıp Kurumu Başkanlığında görevlendirilecek.

 

Planlanan istihdam kapsamında infaz ve koruma memuru, zabıt katibi, icra katibi, mübaşir, psikolog, sosyal çalışmacı, ceza infaz kurumu katibi, sağlık memuru, teknisyen, şoför, mühendis, mütercim gibi 24 farklı alanda alım gerçekleştirilecek."

YORUMLAR 4
  • DES 5 yıl önce Şikayet Et
    Çaresizlerin çaresi , kisesizlerin kimsesi kim olacak ? Taşeron madurlarıın sesini kim duyacak ! Tşerondan dahada kötü oldu !!!
    Cevapla
  • memur adayı 5 yıl önce Şikayet Et
    5 ay önce Malatya'da mülakata girdik daha sonuçları açıklanmadı.Bu nasıl iştir. Yeni alımlar bile gerçekleşecek daha sonuçlar belli değil.
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    demek ki doğruymuş kadro kalkıyor
    Cevapla
  • d bakır 5 yıl önce Şikayet Et
    seçim yatirimi
    Cevapla