Yeni bir dijital iş gücü sınıfı ortaya çıkıyor

Vakıf Emeklilik, Robotik Süreç Otomasyonu ile iş süreçlerini hızlandıracak.

Yeni bir dijital iş gücü sınıfı ortaya çıkıyor
Yeni bir dijital iş gücü sınıfı ortaya çıkıyor
GİRİŞ 03.05.2018 13:48 GÜNCELLEME 03.05.2018 13:48

Vakıf Emeklilik, Robotik Süreç Otomasyonu Projesi’ni hayata geçiriyor. Proje, muhakeme gerektirmeyen bütün işleri daha hızlı daha iyi ve daha ucuza yapabilme imkânı sağlayacak.

Vakıf Emeklilik, dijital dünyanın sağladığı yenilikçi çözümleri en doğru şekilde kullanabilmek amacıyla hem sektörde hem de Türkiye’de sayılı dönüşümlerden biri olan Robotik Süreç Otomasyonu Projesi’ni hayata geçiriyor.

Robotik Süreç Otomasyonu Projesi ile çalışanların zaman kazanmalarını sağlayarak hem kendilerine hem de Vakıf Emeklilik’e daha çok değer katacakları bir yapı kurulması hedefleniyor.

Şirkete büyük oranda maliyet avantajı sağlayan Robotik Süreç Otomasyon Projesi; makine öğrenimi, veri analizi ve yeni bilişim teknolojileri ile bütünleşik bir şekilde hareket ederek, iş süreçlerine hız ve şirketin müşteri odaklı vizyonuna önemli katkılar getirmekte. 

Robotik Süreç Otomasyonu’nun; insanların yaptığı insiyatif almayı gerektirmeyecek bütün işlerin sanal robotlar tarafından daha hızlı, daha iyi ve daha ucuza yapabilme imkanı sağlaması nedeniyle büyük önem taşıdığının altı çiziliyor.

Robotik Süreç Otomasyonu Projesini uygulamak için gün sayan Vakıf Emeklilik, bugünü takip ederken yakın geleceğin trendi sanal çalışan uygulamalarına da bugünden adım atıyor.