Artık Avrupa'nın en zengin insanı o

Ticaret savaşlarının yarattığı endişeler en çok ona yaradı. Lüks perakendeci LVMH'nin patronu Bernard Arnault, servetiyle Zara'nın patronu Ortega'yı geride bıraktı.

Artık Avrupa'nın en zengin insanı o
Artık Avrupa'nın en zengin insanı o
GİRİŞ 08.04.2018 15:21 GÜNCELLEME 08.04.2018 16:49
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Dünya piyasaları ticaret savaşları endişeleri ile dalgalı bir haftayı geride bırakırken, tuttukları hisse senetleri dolayısıyla zenginlerin servetlerinde de dalgalanma kaydedildi. 
 
Lüks perakende devi LVMH'nin patronu Fransız Bernard Arnault, Christian Dior hisselerinin rekor seviyeye çıkmasının ardından Bloomberg Milyarderler Endeksi'nde 70,7 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin dördüncü kişisi oldu. 
 
Arnault, Zara'nın patronu İspanyol Amancio Ortega'yı geride bıraktı. 
 
Böylelikle Avrupa'nın en zengini unvanını aldı.  
 

YORUMLAR 14
  • baymen 6 yıl önce Şikayet Et
    tutturmuşuz bi yahudi kelimesi yahudide yahudi... ya biz muslumanlar hakikaten daha cok sopa yememiz lazim... laa arkadas yahudi mahudi biz horlarken adamlar bizim 10 mislimiz calisiyor.. sonrada yahudi... Allah calisana veririm demis.... ne bekliyodunuz... calisan yahudiye vermeyip uyuyan muslumana mi verecekti? Allah akil fikir versin.
    Cevapla
  • a.l.i.. 6 yıl önce Şikayet Et
    ya alah bisimillah alahu ekber.vur kafasinı
    Cevapla
  • a..l..i 6 yıl önce Şikayet Et
    müslüman ülkeleri birbirini üldürüyor.adam zengin oluyor.adam aklını kulaniyor.bizim müslümanlarda allahu ekber deyip kafa kesiyor.o yüzden onlar yaşiyor bizde bakiyoruz
    Cevapla
  • Sefkat 6 yıl önce Şikayet Et
    ne alakasi var Allahuekber deyip kafa kesen müslümanmi sence? Önemli olan din iman zenginligi dpünya hayatini nekadar da cok önemsiyorsunuz
    Cevapla
  • Müteferrika 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsana ancak çalıştığının karşılığı vardır.(Necm 53/39) 200 sene matbaayı yasakla. Sıkışınca İngilizlere kaç. Cumhuriyetten önce ne ürettiniz yalandan başka. Çok güçlü ordunuz varsa Mescid-i Aksa yı yahudilerden Kabe yi Amerikan kuklası dediğiniz Araplardan alın. Ruslardan korkup gavur dediğiniz Nato ya üye oldunuz. Fatih Sultan Mehmet in doktoru da yahudi Yakup Paşa idi. Yahudiyse ne olmuş siz evliya mısınız sanki. Allah çalışana veriyor. Vatanını satıp İngilizlere kaçan Padişah Vahdettin keşke yahudilerin Kudüs'ü sahiplendiği kadar Osmanlı yı sahiplenseydi.
    Cevapla
  • TR-IZMIR 6 yıl önce Şikayet Et
    tarih 04.04.2018 HAREDİ YAHUDİLER OSMANLI DÖNEMİNİ ÖZLÜYOR, Ultra Ortodoks (Haredi) Yahudisi Ben Tziyon Margilit, sionist İsrail'in hem dindar Yahudilere hem de Filistinlilere zulmettiğini söyleyerek "Yahudilerin en güzel günlerini Osmanlı döneminde yaşadığını" belirtti.Türkiye’nin Filistin'e geri dönmesi çağrısı yaptı.. Haredi Yahudileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgi gösterilerinde bulundu, "Erdoğan, Erdoğan" şeklinde slogan attı ... Müteferrika üzgünsün, sıkılmış haldesin biliyom , basını agırtmak istemezdim, ancak hakikatleri birinci ağızdan örenmek birilerine agir gelebilir, çok yükseklerdesin, basin dönmesin Müteferrika..
    Cevapla
  • Emre 6 yıl önce Şikayet Et
    Dediklerinin çoğuna katılmakla birlikte birkaç noktada yanıldığını söylemek istiyorum kardeş.Senin ingilizlere kaçtı dediğin Vahdettin milli mücadele için komutanlık görevini Atatürk'e veren Samsun'a gönderen bir padişahtı.Atatürk devlet yönetimini tanımayıp ta yeni bir yönetim ilan edince Vahdettin'in gitmekten başka çaresi kalmadı.He yönetimde zafiyetler var mıydı o ayrı konu.
    Cevapla
  • Reisin fedaisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen o yalanları çocuklara söyle. İlk okulda çok dinledik
    Cevapla
  • Kurtuluş 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazık sana....
    Cevapla
  • a2b 6 yıl önce Şikayet Et
    senin işin zor ıslah olasın
    Cevapla
  • Metin 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle