Rusya'dan flaş Türkiye açıklaması! Yasak kalkıyor

Rusya, Türkiye'den patlıcan, nar, biber, kıvırcık marul ve kabak sevkiyatına yönelik yasağı 5 Mart'ta kaldıracak.

Rusya'dan flaş Türkiye açıklaması! Yasak kalkıyor
Rusya'dan flaş Türkiye açıklaması! Yasak kalkıyor
GİRİŞ 01.03.2018 15:37 GÜNCELLEME 01.03.2018 16:25
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Rusya Tarım Ürünleri Denetim Ajansı (Rosselhoznadzor) Basın Sözcüsü Yuliya Melano, 5 Mart'tan itibaren Türkiye'den patlıcan, nar, biber, kıvırcık, kabak ve balkabağı sevkiyatı önündeki yasağı kaldıracaklarını duyurdu.

Gazetecilere konuşan Melano "Rosselhoznadzor Türkiye'den nar, patlıcan, biber, kıvırcık, kabak, balkabağı ve diğer kabak türlerinin sevkiyatına izin verme kararı aldı" dedi.

 

Melano, yasağın 5 Mart'tan itibaren kaldırılacağını söyledi.

Rosselhoznadzor, 2016 yılında Türkiye'den domates, biber, nar, patlıcan, marul, göbek salata, kabak ve balkabağı sevkiyatını yasaklamıştı.

YORUMLAR 11
  • Kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    Ot çöp ihracatı teknoloji ihraç etmeliyiz
    Cevapla
  • umut 6 yıl önce Şikayet Et
    ot cop dedigin sey once Nimet saygili ol. Baska ulkeler o urunleri yetistirmek icin Dunyanin masrafini yapiyor. Ama Allah bize Oyle bir Toprak ve iklim vermiski kiymetini bilen yok. Aç kalinca Ot cop dedigin urunleri Yeme Git teknoloji harikasi Telefonunu ye.
    Cevapla
  • Ekonomist 6 yıl önce Şikayet Et
    Yandık ki ne yandık.. zaten astronomik olan fiyatlar iyice artacak.. memlekette sebze üretip yiyemeyecek hale geldik. Bunu bir müjde gibi sunmaksa ayrı bir ironi... 5-6 lira olan bir sebze şimdi 9 liraya kadar fiyatı fırlayacak tamam cari açığı kapamak iyide bunun için her yolu mubah görmek sıkıntı...
    Cevapla
  • umut 6 yıl önce Şikayet Et
    Fiyatlar ihracaat olmadigi icin yuksek. Ureticiler tum maliyetleri iç piyasadan karsilamak zorunda oldugu icin Fiyatlar Yukseliyor. bunu bilmiyor olman ve Yorum yapman cok Komik.
    Cevapla
  • Alper Tunç 6 yıl önce Şikayet Et
    Ağzı olan ekonomist olmuş. Millet olarak fırsatçı olmamıza yorsanız alanınızda uzman derdim ama maalesef boş küpsün.
    Cevapla
  • neden 6 yıl önce Şikayet Et
    şu nalet ülkeden digerleri gibi hayir yok adamlarin guvencesi gaz petrol,bizde hakkimiz olani alalim musul kerkuk misakki milli onlar da aynen rusyadan aldigi gibi bizdende mecburen alir ve her turlu kazaniriz ,ayrica uretim artirma sonucu fiyati dusurup rusya yi zor duruma birakiriz
    Cevapla
  • Turkiyem 6 yıl önce Şikayet Et
    Batilcan domatez surda dursun da esada yardim etmesin suriyenin ustune bomba atip 5 saat mola verelim yaralilari gecirelim guvenli bolgeye bu ne diyet bune lahana tursusu
    Cevapla
  • umut 6 yıl önce Şikayet Et
    yandık şimdi bunları bahane eder tefeciler haftaya sen fiyatlara bak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle