NASA ve ABD ordusuna Türkiye'den 'smart kamera'

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) roket kalkışını ve ABD ordusu bomba patlama anını Türk cihazı Miops Smart ile fotoğraflıyor.

NASA ve ABD ordusuna Türkiye'den 'smart kamera'
NASA ve ABD ordusuna Türkiye'den 'smart kamera'
GİRİŞ 22.01.2018 13:42 GÜNCELLEME 22.01.2018 13:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin öncü teknoloji geliştirme üslerinden biri olan Yıldız Teknopark Kuluçka Merkezi’nde faaliyet gösteren Miops Teknoloji'nin geliştirdiği "Miops Smart kamera" cihazı fotoğrafçıların refleksleriyle yakalamasının çok zor olduğu yüksek hızda anlık olayları fotoğraflayabiliyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, NASA roket kalkışını, ABD ordusu bomba patlama anını Miops Smart ile fotoğraflıyor. Cihaz sayesinde savunma, güvenlik ve medya sektörlerinde çalışan profesyoneller başta olmak üzere pek çok sektöre çözüm sağlanıyor.

 Miops Teknoloji Kurucu Ortağı Onur Çelik, ürünün farklarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Miops Smart ürünümüzü muadilleriyle kıyasladığımızda, kablosuz olarak akıllı cihazlar aracılığıyla da kontrol edilebilen komple bir çözüm sunduğumuzu söyleyebilirim” dedi. 

YORUMLAR 2
  • Biz Türkler 6 yıl önce Şikayet Et
    Özümüzden zaten çok zekiyiz..Artık uyanma zamani geldi abd vegirlerin bir kagit parasina hizmet etmeyi teddeedip kendi Türklüğümuz memleketimiz icin hizmet etmeye baslamaliyiz o yuzde abd de yasayan Türk beyinleri uyanip kendilereine gelmeli artikk
    Cevapla
  • Gulerim 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu demek oluyorki;Biz yapariz sizde oyle bakarsiniz:)))uyan ey musluman kardeslerim..isin basindayiz cok calismamiz lazim
    Cevapla