Rusya uyardı: Büyük kayıplar yaşanabilir!

Rusya Merkez Bankası tarafından yayınlanan raporda, kripto para (bitcoin) piyasalarının yüksek riskler barındırdığı uyarısı yapıldı.

Rusya uyardı: Büyük kayıplar yaşanabilir!
Rusya uyardı: Büyük kayıplar yaşanabilir!
GİRİŞ 28.11.2017 18:46 GÜNCELLEME 29.11.2017 10:05
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Rusya Merkez Bankası, kripto para piyasalarının yüksek riskler barındırdığına işaret ederek, "Kripto paralar tüketiciler için önemli kayıplara yol açabilir." uyarısında bulundu.

KARA PARA AKLAMA VE TERÖRÜN FİNANSE EDİLMESİ TEHLİKESİ

 

Rusya Merkez Bankası tarafından yayımlanan "Mali İstikrar Raporu"nda, kripto paraların para aklama ve terörün finanse edilmesi için kullanılma tehlikesi bulunduğuna işaret edildi.

Kripto para piyasalarının yüksek riskler barındırdığının vurgulandığı raporda, "Bu piyasalardaki balonlar nedeniyle tüketiciler büyük kayıplar yaşayabilir. Ulusal ve uluslararası düzenleyicilerin görevi, kripto para piyasasının düzenlenmesinde koordineli bir yaklaşım geliştirerek, yüksek riskli yatırımların ve işlemlerin potansiyelini kısıtlamak suretiyle bu riskleri en aza indirmektir." ifadesine yer verildi.

Rusya Maliye Bakanı Anton Siluanov, bir süre önce yaptığı açıklamada, kripto paraların devlet kontrolü altında temin edilmesi ve kullanılmasının gerektiğini söylemişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • bulent 6 yıl önce Şikayet Et
    arkasında bir devlet güvence yok yarınbirgün elinde kaldımı hangi kapıyı çalıcan
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim bu yahudi oyunu tüm parayı kendine çekecek
    Cevapla
  • Fehmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu balonda bir gün patlar bu para birimini hangi karanlık güçler çıkarmış aklıma hep rocefeller rochildler geliyor hiç bir devlet bu güce karşı çıkamıyor örümcek ağı gibi sarıp dünyayı sömürüyorlar
    Cevapla
  • DEVLET 6 yıl önce Şikayet Et
    sürekli para basılarak yapılan dolar manipülasyonu, artık basılmadan sanal olarak yapılacak... aldanmayın...ne sanal para ile ne de dolar ile işiniz olsun.. Devletinize ve Mazlumlara sahip çıkın...
    Cevapla
  • trafik çilesi 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu an Turkiye de herkes bitcoin almış durumda.
    Cevapla
  • Merkez 6 yıl önce Şikayet Et
    İftara atma ben almadım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle