Katar'a en ilginç destek!

Katarlı bir iş adamından Körfez ülkelerine direniş olarak ilginç bir hamle geldi.

Katar'a en ilginç destek!
Katar'a en ilginç destek!
GİRİŞ 14.06.2017 09:37 GÜNCELLEME 14.06.2017 09:54
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Power International Holding'in Başkanı Mutaz el Hayyat, ülkedeki taze süt sıkıntısını gidermek için hava yoluyla 4 bin inek taşımaya hazırlanıyor.

El Hayyat'ın ülkeye getirmek istediği ve Avustralya ile ABD'den satın aldığı 590 kilogramlık 4 bin inek, Katar Havayolları'na 60 uçuşa mal olacak.

"Şimdi, Katar için çalışma zamanı" diyen El Hayyat, krizden önce büyük bir kısmı Suudi arabistan'dan sağlanan taze süt tedariğinde açılan boşluğu doldurmak için inekleri ülkeye getirmeyi hedefliyor.

5 Haziran'da başlayan diplomatik krizin ardından Katar, gıda ve inşaat malzemeleri gibi alanlarda yeni ticaret yolları aramaya başlamıştı.

YEREL ÜRÜNLERİN YANINA KATAR BAYRAĞI

Independent'ın haberine göre Türkiye'den gelen süt ürünleri ve İran'ın yolladığı sebze ve meyvelerle birlikte, ülke çapında da yerel ürünlerin tüketilmesi yönünde kampanya başlatıldı.

Marketlerde, yerel ürünlerin yanına Katar bayrağının renkleri yerleştirilirken, "Birlikte, yerel ürünlerimizi desteklemek için" yazılı tabelalar görmek de mümkün.

Habere göre marketteki rafların arasında gezen Umm Issa adlı bir hükümet çalışanı, "Başkalarına ihtiyacımız yok. Hükümetimiz hiçbir kesinti olmayacağını garanti etti ve bu yüzden minnettarız. Korkmuyoruz. Kimse açlıktan ölmeyecek" dedi.

YORUMLAR 8
  • ayder 6 yıl önce Şikayet Et
    bizde hr şey var bizden alsınlr biz onlara destek onlar bize destek katarın parayı ihyiyacı yok
    Cevapla
  • dost ülke katar 6 yıl önce Şikayet Et
    korkmasinlar zaten.biz de acliktan olmedik.katar nasil bize destek olduysa biz de katara destek olmak zorundayiz.devletin bagis hatti acmasini istiyorum.katar icin herkes bir lira gonderse seksen milyon para eder.
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamların paraya ihtiyacı yok. Kuru para karın doyurmuyor. Adamlara işlenmiş yiyecek ve diğer ihtiyaç maddeleri lazım
    Cevapla
  • Mahmut 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen yazıyı okuma din galiba arkadaş. Adam inekleri AMERİKA dan alıyormuş hemde 4000 adet .hani katar a abluka koyan AMERİKA dan
    Cevapla
  • cakisandemirpstumaz 6 yıl önce Şikayet Et
    hezaman kedin yap kendin ye olmasi gerek devleti dvelet yapan yerli malidir ek bic doku uret kimseye minet etme bak ozaman daglar duramaz onude diyer hazirci ukeler bunu kendilerine ibret olark gorsunler
    Cevapla
  • işe bak sen 6 yıl önce Şikayet Et
    ablukayı yapan ülkeden sen git inek al.vay be ne güzel dünya.
    Cevapla
  • Fedayi_Yörük 6 yıl önce Şikayet Et
    keske dünnya suriye ve filistin içinde birsey yapsa pardon ya unutmuşum orda petrol dogal gaz yoktu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle