Vatandaş döviz bürolarına akın etti

Erzincanlı vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın döviz çağrısı ile döviz bürolarına akın etti.

Vatandaş döviz bürolarına akın etti
Vatandaş döviz bürolarına akın etti
GİRİŞ 03.12.2016 18:50 GÜNCELLEME 03.12.2016 18:50
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Erzincanlı vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dem bu dem, zaman bu zaman, gelin dolarlarınızı, Euronuzu TL’ye çevirin” çağrısı üzerine yastık altındaki dövizlerini bozdurmak için döviz bürolarına koştular.

VATANDAŞ HAFTASONU OLMASINA RAĞMEN DÖVİZCİLERE AKIN ETTİ

Erzincanlı vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı ile döviz bozdurmaya olan ilgisinin yoğun olduğunu aktaran Erzincan Öz Akçe Döviz-Altın A.Ş. bürosu işletme sahibi Murat Aydın, “Sayın Cumhurbaşkanımızın döviz bozdurma talepleri ile ilgili vatandaşların tepkisi baya iyi bir şekilde oldu. Hafta sonu olmasına rağmen döviz bozduranlarda baya bir yoğunluk var. Bende ümit ediyorum ki önümüzdeki hafta daha da çok yoğunlaşarak devam edecektir” diye konuştu.

Euro’larını bozdurmak için döviz bürosuna akın eden vatandaşlardan Nevzat Ateş isimli bir vatandaş ise Türkiye ekonomisine katkıda bulunmak için koşa koşa döviz bürosuna geldiğini belirtti.

"ELİMDEKİ BÜTÜN DOLARI BOZDURMAYA GELDİM"

15 Temmuz darbe girişiminin ardındaki süreçte Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozmak için elindeki 2 bin 700 doları Türk lirasına çevirmek için döviz bürosuna geldiğini belirten Erzincan esnaflarından Selim Külahlı isimli vatandaş ise, “Cumhurbaşkanımızın çağrısından dolayı 15 Temmuz sürecinde ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozma adına elimizde olan dolarımızı, Euro’muzu TL’ye ve altına yatırın söylemi üzerine ve ekonomimize katkı sağlamak açısından bende mevcut olan 2 bin 700 doları, Türk lirasına çevirmeye geldim. Arkadaşlarımızın ve yurttaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmasını kendilerinden rica ediyorum. Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bizler birbirimizin halinden anlamadıktan sonra kimsenin bizim durumumuzu anlama gibi bir durum söz konusu olamaz” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 19
  • Haydar 7 yıl önce Şikayet Et
    10.000 TL param vardı dün dolar aldım sonra hemen TL ye çevirdim zarar ettim
    Cevapla
  • Ethan 7 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyeye karsi küresel güçler ekonomik savaş açmış durumda Ve İstanbul'daki turistlere karşıyapılan terör saldırısının arkasında Türkiye'ye döviz girmesini istemeyen küresel güçlerin parmağı var yurtdışındaki vatandaşlarımızın birikimlerini türkiye'ye çekmeleri en uygun harekettir Ve de özellikle Avrupa'ya ve Amerika'ya sattısan alternatifsiz maden ve ürünlerimiz karşılığında Türk parası ve altın talep edilmeli ve
    Cevapla
  • doğruları konuşan 7 yıl önce Şikayet Et
    alternatifi olmayan ürün üretebiliyorumusun sen? Nedir o? Pamuk mı? Türkiyenin ihracatındaki yüksek teknoloji olarak adlandırabileceğimiz ürünlerin payı yüzde onu geçmez. Senin dünyaya sattığın limonu, domatesi dünya her yerde bulur.
    Cevapla
  • hanzala 7 yıl önce Şikayet Et
    kesinikle çok güzel teklif hac umre ödemeleri tl olsun
    Cevapla
  • Maliyeci 7 yıl önce Şikayet Et
    "Döviz Bozdurup Borsaya Giren Son Bir Yılda Dolar Bazında Yüzde 75 Kazandı / Borsa, Yabancıyı İhya Etti" (2007 finans.haberler.com)
    Cevapla
  • deli dumrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Dolar hesaplarına, cari açık vergisi getirilsin. Bankada doları olandan, aylık gelir vergisi alınsın. Şirket olarak dövizle iş yapan firmalarda da, Ticaret araç K belgesi gibi yıllık belge satılsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle