İşadamı Galip Öztürk'ten anlamlı destek

Doların artışının hızla devam etmesi üzerine sosyal medyada başlatılan 'Dövizini Türkiye İçin Boz' kampanyasına Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk de destek verdi.

İşadamı Galip Öztürk'ten anlamlı destek
İşadamı Galip Öztürk'ten anlamlı destek
GİRİŞ 03.12.2016 01:14 GÜNCELLEME 03.12.2016 01:15
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk twetter hesabından yaptığı paylaşımda. "500 dolar bozduran ve resmi makbuzu 0549 763 31 62 nolu telefona Whatsapp mesajı gönderen herkese Metro'dan bir bilet hediye edeceğim" dedi.

İŞTE O PAYLAŞIM

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 26
  • Samsunlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Ulan mafya mufyayi bırakın elin popcusu topçusu olsa alkislarsiniz galip Öztürk size göre hatalı olabilir adam omur billah böyle gidecek diye bir kaide mi var? Uç yıldır en zor zManlarda REİSE destek kim verdi ondan baska
    Cevapla
  • Metro yalanı 7 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen yalan bedava reklam
    Cevapla
  • zorunuz gitmesin 7 yıl önce Şikayet Et
    reklam kokan hareketler bunlar...
    Cevapla
  • Uyanik 7 yıl önce Şikayet Et
    500 dolar bozdurulup hemen 2 kurus farkla geri dolar alinirsa 10 tl zararla elimizde bozdurma dekontu olur. Bilet en kotu 40-50 tl oldugundan hem dolarimiz gitmez hem de bilet bedavaya gelir. Burada 3.55 e kadar bekleyip kar edip dolar bozduranlar yarin artis devam etsin 4 ten satmak icin 3.85 den geri alir. Yemeyelim birbirimizi
    Cevapla
  • haluk 7 yıl önce Şikayet Et
    üç kağıtçılıkta birinciyiz
    Cevapla
  • Mardinli 7 yıl önce Şikayet Et
    Hain işbirlikçi satılık vatandaşlar milli olanda yine pişkinlik ederler. Ben son 13 yıldır bir kuruş bile dolara vermedim. Kömür ücretini bile dolar kabilinden TL olarak ödedim. Bu yıl gene böyle yaptım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle