İDA’nın yeni yönetimi başarı iddiası ile geliyor

İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA) Olağan Genel Kurulu’nu 31 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirdi.

İDA’nın yeni yönetimi başarı iddiası ile geliyor
İDA’nın yeni yönetimi başarı iddiası ile geliyor
GİRİŞ 04.11.2016 10:10 GÜNCELLEME 04.11.2016 10:10

İDA’nın yeni yönetimi sınırları aşacak küresel başarı iddiası ile geliyor.

Uluslararası İletişim Danışmanlığı Organizasyonu’nun Türkiye kanadını oluşturan ve sektörün önde gelen şirketlerini tek çatı altında buluşturan İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği  (İDA) Olağan Genel Kurulu’nu 31 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirdi.

Olağan Genel Kurul’da 2018 yılının Kasım ayına kadar 2 yıl boyunca görev yapacak Derneğin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Gümrah olurken, Lorbi PR ve Lorbi XL şirketlerinden Mustafa Kaya, Artı İletişim Yönetimi’nden Esra Şengülen Ünsür, Lobby İletişim ve Etkinlik Yönetimi’nden Özge Uzun ve Ogilvy PR’dan Emine Çubukçu yönetim kurulu asil üyeleri oldu.

İDA Yönetim Kurulu yedek üyeliğine Ufuk Çarşıbaşı, Berna Sağlam (BernayLaFem), Halim Tansuğ (L’Appart PR), Tülay Şamcı (Guide İletişim), Nedim Özkan (İz İletişim) seçildi. Denetleme Kurulu’nda Arın Saydam (Bersay İletişim), Barlas Çevikus (Contact Plus), Barika Göncü’den (BG İletişim) yer aldı. Etik Kurulu’na ise Melek Manisalı (M3 PR), Serhat Özkütükçü (Denove PR) ve Gonca Karakaş (Effect) seçildi.

Danışma Kurulu’nda Meral Saçkan (MPR), Necla Zarakol (Zarakol), Cengiz Turhan (Grup7), Figen İşbir (Excel İletişim),  Cem İlhan (Tribeca) ve Işıl Arıdağ (Ünite) yer aldı.

İDA’nın yeni yönetim kurulunun ilk icraatlarından biri üye ağını genişletmek olacak.  Üniversite ile işbirliği yapmayı hedefleyen İDA yönetimi, Genç İDA’yı da kurma sözü verirken, uluslararası arenada Türkiye ön adı ile varlığını göstermeyi hedefliyor.