ASKON'dan 'FETÖ temizliği' açıklaması

Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa KOCA, kurumlardaki FETÖ temizlikleriyle ilgili olarak açıklama yaptı

ASKON'dan 'FETÖ temizliği' açıklaması
ASKON'dan 'FETÖ temizliği' açıklaması
GİRİŞ 13.08.2016 13:24 GÜNCELLEME 13.08.2016 13:24

Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa KOCA, kurumlardaki FETÖ temizlikleriyle ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında ilginç ifadeler kulandı;“ 17-25 Aralık gibi hareketleri yaşamalarına rağmen hala FETÖ mensubu bulundurup,  bugün FETÖ temizliği yapmaya çalışanlar önemli bir vebali boyunlarında taşımaktadırlar. ASKON bünyesinde ise temizlenecek bir FETÖ virüsü bulunmamaktadır. “        

ASKON Başkanı Koca, yazılı açıklamasında şu ifadelere yerverdi;
“ASKON 28 Şubat darbe süreçlerinde darbeye rağmen hayat bulmuş bir kurumdur. Herkes bilir ki, ASKON Rahmetli ERBAKAN hocamızın delaletleriyle kurulmuştur. Bu öyle ilginç bir nokta ki, doğduğu günden bu tarafa FETÖ yapıları ve bağlılarıyla her zaman “KAN UYUŞMAZLIĞI” yaşamasına sebep oldu.

Bugün herkes Erbakan’ı rahmetle anarken, FETÖ’nün Erbakan’ı durdurmak, Milli Görüş hareketini engellemek ve Refah Yol hükümetini yıkmak için görev alan bir yapı olduğunu itiraf ediyor.

ASKON salim bir yapıdır. Gezi olaylarında da, milli iradeye kastedildiğinde de, yine en net tepkiyi ortaya koyan ASKON’du.

“4 Ağaca karşı 400 bin fidan” serlevhasıyla önemli bir toplumsal reaksiyon ortaya koymuş ve bunu ilk olarak yapan bir STK olmuştu.

15 Temmuzda da aynı ruhla hareket etti ve daha darbenin karakteri ortaya çıkmadan darbeye karşı olduğunu ve darbenin millet aleyhine bir hareket olduğunu kamuoyuna ileterek darbeye karşı direneceğini beyan etti.

“ASKON Bünyesinde Temizlenecek Bir FETÖ Virüsü Bulunmamaktadır”

Bu noktada şunu açıkça söylemek istiyorum ki, 17-25 Aralık gibi hareketleri yaşamalarına rağmen hala FETÖ mensubu bulundurup, bugün FETÖ temizliği yapmaya çalışanlar önemli bir vebali boyunlarında taşımaktadırlar. ASKON bünyesinde ise temizlenecek bir FETÖ virüsü bulunmamaktadır.         

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL