Memur-Sen'den uluslararası STK'lara mektup

Memur-Sen, uluslararası STK'lara, 'Taziye’ ve 'Teröre Karşı Dayanışma' mektupları gönderdi.

Memur-Sen'den uluslararası STK'lara mektup
Memur-Sen'den uluslararası STK'lara mektup
GİRİŞ 29.03.2016 12:24 GÜNCELLEME 29.03.2016 12:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Pakistan, Belçika, Fransa ve Irak'taki saldırılara ilişkin bu ülkelerde bulunan STK'lara taziye mektupları gönderdi.

Uluslararası Sendikalar Konfederasyonu (ITUC), Avrupa Sendikalar Konfederasyonu (ETUC), Pakistan Çalışanlar Federasyonu (FLF), Tüm Pakistan Sendikaları Kongresi (APTUC) ve Pakistan İşçiler Federasyonu'na (PWF) gönderdiği mektuplarda Yalçın, "Teröre karşı yanınızdayız" mesajı verdi.

Mektubunda Yalçın, "Ankara, İstanbul, Paris, Brüksel, Irak ve Lahor’da gerçekleşen tüm terör saldırıları, terör probleminin evrensel olduğunu gösteriyor" diyerek, terör saldırılarına karşı dayanışma çağrısı yaptı.

YALÇIN: DERİN ÜZÜNTÜLERİMİ BİLDİRİYORUM

Gönderdiği mektuplarda Yalçın, "Brüksel’de gerçekleşen terör saldırılarından dolayı yönetim kurulum, üye sendikalarımız, üyelerimiz ve Türk milleti adına derin üzüntülerimi bildiriyorum" ifadelerini kullandı.

Yalçın, 35 kişinin ölümüne ve birçok insanın yaralanmasına neden olan saldırının arkasındakilerin cani olduğunu sözlerine ekleyerek, ''Terör saldırılarını kınıyor, STK yöneticilerine, çalışanlarına ve terörden etkilenenlere desteğimizi bildiriyoruz. Acınızı paylaşıyor ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

YORUMLAR 1
  • ....... 8 yıl önce Şikayet Et
    sen once kendi ulkenin memurlarinin ihtiyaclarina karsilik ver onlarin sorununu coz de sonra dunya sorunlarina el at... memurlarin kendi haklarini savunamayan memursen kuresel sorunlara el attii bak baaaak.... aloooo sakin kulak vermeyin sizide batirir bu memursen zuhahahahhaaaa...
    Cevapla