Yılbaşı sepetinde artık olmayacak!

Yılbaşı sepetinde tütün mamulü ve alkollü içki yer almayacak.

Yılbaşı sepetinde artık olmayacak!
Yılbaşı sepetinde artık olmayacak!
GİRİŞ 05.11.2015 08:52 GÜNCELLEME 05.11.2015 10:05
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumunun, Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkilerin Satışına ve Sunumuna İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 19. ve 20. Maddelerinin Uygulanması ile İlgili Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, kurumdan alınmış perakende tütün mamulü ve/veya alkollü içki satış belgesine haiz perakende satış yerlerinde satışa sunulan yılbaşı sepetlerinin içerisinde tütün mamulleri ve alkollü içkiler yer almayacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • nilay 8 yıl önce Şikayet Et
    ''Rahman’a çocuk isnat etmelerinden dolayı neredeyse gökler parçalanacak, yer yarılacak, dağlar yıkılıp çökecektir!'' (Rahman 90,91,92 )diyor Kuran -I Kerim bugün öyle birgünn iken onlar yılbaşı diye bunu kutlarken Hz. İsa Aleyhisselama bunu isnat ederken sepetten o bu çıkarılmış...bizde seviniyoruz.... ALLAHIMM Senin sabrında merhametinde ne kadar geniştirki bu yaptıklarımıza rağmen dilsizliğimize sağır oluşumuza rağmen Sen bize merhamet ediyorsun...
    Cevapla
  • sanane 8 yıl önce Şikayet Et
    neden içkinin yasaklanmasını istiyorsunuz?, hak ve özgürlükler nerede kaldı? biraz gücü elenize geçirince sizde milletin özgürlüklerine göz diktiniz. Senin inancına göre sana yasak olanı neden millete dayatmaya çalışıyorsunuz?
    Cevapla
  • irfan 8 yıl önce Şikayet Et
    önce aklı örtenler sepetten atılsınki sonra serbest kalan aklını kullanan kişi sepeti kendiliğinden atar.
    Cevapla
  • serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    Şimdilik iyi bir gelişme.Devamını bekliyoruz.Komple yAsaklansın İNŞAALLAH.
    Cevapla
  • Misafirde 8 yıl önce Şikayet Et
    Proje buya ILIMLI İSLAM!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle