Benzin ve motorinde indirim

Benzin ve motorine kısa bir aradan sonra ikinci indirim geldi.

Benzin ve motorinde indirim
Benzin ve motorinde indirim
GİRİŞ 17.04.2013 16:36 GÜNCELLEME 17.04.2013 17:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatı İstanbul'da 4,54 liraya, motorin ise 4 liraya geriledi. Benzin 7, motorin ise 9 kuruş ucuzlamış oldu.

TÜPRAŞ'ın rafineri çıkış fiyatlarında yaptığı indirimin ardından, akaryakıt türlerinin pompa satış fiyatları da düşürüldü.

Akaryakıt dağıtım şirketleri, benzinin ve gazyağının litresinde 7 kuruşluk, motorinin litresinde ise 9 kuruşluk indirime gittiler.

Bu indirimle benzinin İstanbul'daki litre fiyatı 4,54 - 4,58 lira aralığına inmiş oldu.

Benzinin litre fiyatlarında mart ayında da 10 kuruşluk indirim yapılmıştı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 4
  • metinistanbul 11 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık vergileri kaldırın!!!. Petrolun varil fiyatı 125 dolardan 100 doların altına indirdi o zaman orantılı indirim yapın sizde! Millet keriz değil zam olunca hemen bindirin onlarca dolar gerileyince petrol fiyatları kuruş indirim yapın yazık Hakkım haram zıkkım olsun bu yöneticilere.!!!
    Cevapla
  • kemal sancar 11 yıl önce Şikayet Et
    Yedik Canım Bizde. Süreçle beraber indirimler,srail'in sözde özür dilemesi,sayın başbakanımız yaptı yapacagını gene ha birde esnafa çok cazip kredi verirn tam isabet olsun seçimlerde garanti,kimse keriz değil,3kuruş indirim 20 kuruş bindirim hele hele seçimlerden sonra Allah muhafaza AKP kazanırsa bakın birde ne bindirim olacak.
    Cevapla
  • TurQuaZ 11 yıl önce Şikayet Et
    7 kuruş. çok indirmişler. az geri çıkarsınlar.
    Cevapla
  • Ali Yilmazer 11 yıl önce Şikayet Et
    bosuna heveslenmeyin. yarin suud dostlarimiz dese ki ben turk kardeslerimi cok seviyorum, rafine mazotu bedava veriyorum, arkadaslar bunun fiyati bile 2.5 tl sadece vergi. simdi sn simsek gece uyku uyuyamiyor akaryakitin fiyatinin dumesi demek nispi olarak lainan kdv nin de dusmesi demek, otv tmam litre basina aliniyor, mazot 0 a da inse 2 tl +kdv vergisi var. devlet pkk terounu bitirecek Allah in izniyle, peki akaryakit terorunu kim bitirecek, sanayici uretiiyi esnafi ciftiyi perisan eden dunyadaki kiyasiya rekabette bize pranga olan dogudaki illegal gruplarin haksiz kazanc elde etmesine, saman ithalatina neden olan bu teror ne zaman bitecek. Artik sozun bittigi yerdeyiz, canakkale ile sirnak in nufuslari birbirine yakin, canakklade bir yilda 130milon litre benzin tuketimi var, sirnak ilinde sadece 30 milyon. 100 milyon litre nerde, kacak ! o da tc vatandasi ben de benim kabahatim guney dogu sinirinda olmamam mi ?
    Cevapla