Qatar Airways ile ilgili kritik açıklama

Yedi ülkenin diplomatik ilişkilerini kestiği Katar'ın havayolu şirketi Qatar Airways uçuşları ile ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.

Qatar Airways ile ilgili kritik açıklama
Qatar Airways ile ilgili kritik açıklama
GİRİŞ 06.06.2017 20:30 GÜNCELLEME 06.06.2017 20:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Konu ile ilgili yapılan açıklamanın devamında "Bu kısıtlamalara yanıt olarak, Qatar Airways Suudi Arabistan’daki tüm yolcularına yardımcı olmak amacıyla bugün saat 16:00, 22:00 ve 23:00’de Cidde’den Muskat’a 3 ayrı charter seferi düzenlemiştir. Bu uçuşların tüm detayları Qatar Airways Travel Alert sayfamızda mevcuttur. Doha’da olup Suudi Arabistan’a uçamayan tüm yolcularımız için alternatif seyahat düzenlemeleri yapılmaktadır.

Qatar Airways’de, yolcularımız bizim en birincil önceliğimizdir ve yolculuklarını sorunsuz bir şekilde tamamladıklarından emin olmaya devam edeceğiz" denildi.

YORUMLAR 6
  • Musa 6 yıl önce Şikayet Et
    '' Ey iman edenler iman ediniz '' ayeti Tüm inanalara olduğu gibi özellikle de Araplara özel olarak hitap ediyor.
    Cevapla
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    o kadar uçuşa yasak getir istediğin kadar çare var aktarma bitti
    Cevapla
  • siradan biri 6 yıl önce Şikayet Et
    buyuk seytan devrede. kuklalari harekete gecti. bunu yapmasaydi sirada suudiler olacakti. ama yaniliyorlar. onlar ummete ihanet ederek sadece kendi siralarini geciktiriyorlar. kral ciplak. kral ciplak
    Cevapla
  • Reis 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunun vebalini s.arabistan ve diğer islam ülkeleri ödeyemez. Kendinize gelin hristiyanlara karşı birlik olmamız lazım. Ya Rab şu mübarek Ramazan ayının hürmetine Habibin Muhammed Mustafa hürmetine müslümanlara islam şuuru nasip et. Amin
    Cevapla
  • Feyz 6 yıl önce Şikayet Et
    Amin. Amin. Amin.
    Cevapla
  • murathan 6 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle