Erdoğan: Onları tüm Türkiye'ye ifşa edeceğim

Gaziantep'te yaptığı konuşmada 15 bin kişiye iş müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz verip de tutmayanları tüm Türkiye'ye ifşa edeceğini söyledi.

GİRİŞ 19.02.2017 14:40 GÜNCELLEME 19.02.2017 15:15
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gaziantep'te toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "İstihdam seferberliği başlattık, Gaziantep'in bu seferberliği 15 bin ilave istihdam sözü ile mutlu olduk. Valimiz burada bu verilen sözlerin takipçisi olacak ben de bizzat takip edeceğim. Söz verip de tutmayanları Tüm Türkiye'ye ifşa edeceğim" dedi.

HEPSİNİN TAKİPÇİSİYİM

15 Temmuz Demokrasi meydanında toplanan on binlerce kişiye seslenen Erdoğan, 15 bin kişiye iş müjdesi verdi.  Erdoğan, şunları söyledi: 

"Bazı yerlerde sıkıntı varken, Gaziantep'teki fabrikalar, işyerleri harıl harıl çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde bir istihdam seferberliği başlattık. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nin 15 bin istihdamla katkı verdiğini gördük, çok memnun olduk. 15 bin kişi organize sanayide işbaşı yapacak. Hepsinin de takipçisiyim. Söz verip de yerine getirmeyen, tüm ülkeye ifşa edeceğimi belirtmek isterim. Suriye'deki sıkıntılar sona erdiğinde Gaziantep çok daha büyük atılımın içine girecektir. Şimdiden hazırlığınızı yapın, güzel günler sizleri bekliyor"

YORUMLAR 8
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    eyt ile ilgili kanun önergesi çıkarsanız da bizde emekli olsak . yaş beklemesek. prim tamam gün tamam.
    Cevapla
  • Merhaba 7 yıl önce Şikayet Et
    Özel sektör de 12 saat çalışma var. Kamu da sekiz. Maaş lar özel de 1400 Kamuda en düşük 2700 .
    Cevapla
  • millet 7 yıl önce Şikayet Et
    devletin de almasi gerekiyo
    Cevapla
  • CHINGIZ ABDULLAEV 7 yıl önce Şikayet Et
    recep bey ben 2013 yilda size ve abdullah gule mektub yazdim.hala da sizden ve turkiyeden hakk adalet kanun ve suclularin ceza almasini bekliyorum.
    Cevapla
  • Bir Dost 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu taşeron edebiyatını anlamıyorum. Hem torpille işe girip hem de kadrolu devlet görevlisi olmayı istemek nedir arkadas. Atanamayan milyonlar varken kadro işi intihar olur Ak Parti için. Bir de o kadar işe muhtac adam varken her yere yüksek vasıf ve fazla maaşla binlerce onun bunun eşini, dostu adamını doldurmak da hak yemek olmuyor mu ? Unutmamak gerek adaletin terkettiği yerde günahlar ve Allahın gazabı başlar. Gerisini torpille iş yapan tüm kendine müslüman diyen insanlar süşünsün. Dost acı söyler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle