Ankara-İstanbul YHT hattı açılışı ertelendi

5 Temmuz'da yapılması beklenen Ankara-İstanbul YHT hattının açılışı bir kez daha ertelendi.

Ankara-İstanbul YHT hattı açılışı ertelendi
Ankara-İstanbul YHT hattı açılışı ertelendi
GİRİŞ 02.07.2014 12:44 GÜNCELLEME 02.07.2014 15:46
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Açılışı daha önce sabotajlar nedeniyle 2 kez ertelenen Ankara-İstanbul Hızlı Tren Hattı’ndaki çalışmalar tamamlandı. Hızlı trenin 5 Temmuz’da Başbakan Erdoğan tarafından açılışı bu kez de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın rahatsızlığı nedeniyle ertelendi.

LÜTFİ ELVAN'IN RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE ERTELENDİ
Erdoğan, 5 Temmuz’da yüksek hızlı trenle Ankara’dan İstanbul’a gidecek ve Pendik İstasyonu’nda bir tören yapılacaktı. Ancak Başbakan Erdoğan, açılışın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın rahatsızlığı nedeniyle ertelenmesini istedi.

Öte yandan Başbakan Erdoğan’ın, cuma günü, futbolda milli takımlara ev sahipliği yapacak olan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nin açılışını yapacağı öğrenildi.

11 TEMMUZ'DA AÇILIYOR
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattını Temuz ayının 11'inde açmayı planladıklarını bildirdi. 

KAYNAK: AHT
YORUMLAR 8
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    defalarca yazdım Türkiyenin içindeki düşman dışardakinden daha tehlikeli !. avrupa veya ABD böyle sabotajlar en ağır cezayla yargılanır, malesef bizde hakimler çoğunu salıyor ! şimdi kime düşman diyelim, suçluyamı yoksa yargılayanamı ?
    Cevapla
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    SABOTAJCILARI YAKALAYIP. O kestikleri kablo ile işkence yaparak bağırtmak lazım. Bu işkence metodunuda anlayan anlar..
    Cevapla
  • ferhad dag 9 yıl önce Şikayet Et
    Daha bir açılışı yapamıyorlar..... Gundi olsaydı siz görürdünüz açılışı...da, kapanışıda, velveleyide. Ancak 2370 yılında hızlı tren yapabilecek kapasiyete gelecek olan Cahape'nin açılışına Gundi'nin yetişemeyebilme ihtimali var. Bari bir yerde proforma Maket ile bir açılış yaptırında Gundi gürlesin.
    Cevapla
  • Hüseyin YILDIZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Mevcut hükümet olmasaydı eğer.... Bu projeleri çocuklarımız bile göremezdi.Türkiye 30-40 milyon dolar için avrupaya el açar durumda olurdu.Türkiye bir süre sonra krizlere girer önce kıbrısı ve sonra adaları elden çıkarırdı. Vs..Devamını yazmak bile istemiyorum..İyiki böyle yürekli ve akıllı bir iktidarımız var!Hepsine minnettarım..Oyum her zaman böyle vatanseverlere helal olsun!
    Cevapla
  • arthur 9 yıl önce Şikayet Et
    Bugüne kadar yapılan yüzlerce eser ve hizmet için teşekkür ederiz.. Bu çalışkanlığınız ve beceriniz için size oy veriyoruz zaten. Evet biz bunlar için veriyoruz da CHP ve MHP ye oy verenler ne için veriyor onu anlamıyoruz????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle