4,5G'yi denemek 1 ay ücretsiz

Vodafone, müşterilerinin 4,5G’ye 1 ay ücretsiz deneme kampanyasıyla merhaba diyeceğini duyurdu.

4,5G'yi denemek 1 ay ücretsiz
4,5G'yi denemek 1 ay ücretsiz
GİRİŞ 31.03.2016 17:02 GÜNCELLEME 31.03.2016 17:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yüksek mobil internet hızı ile daha fazla data kapasitesi sunan 4,5G teknolojisi, bu gece yarısı itibarıyla Türkiye'de kullanılmaya başlanacak.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, abonelerini 4,5G’nin sunacağı yeniliklerle tanıştırmak amacıyla deneme kampanyası düzenleyecek. “Dört Bucak G Deneme Kampanyası” ile aboneler, nisan ayı boyunca kendi tarifeleri dışında hiçbir ödeme yapmadan 4,5G teknolojisini deneyebilecek.

Vodafone abonelerinin 4,5G’yi kullanabilmesi için öncelikle 4.5G uyumlu bir cihaza ve SIM karta sahip olması gerecek. Buna göre aboneler, cihazlarının ve SIM kartlarının 4,5G uyumlu olup olmadığını öğrenmek ve 4,5G’ye kayıt olmak için 4,5G yazıp 4545’e gönderebilecek. Vodafone aboneleri, 4.5G’yi kullanmak için herhangi bir ücret ödemeyecek.

Vodafone ayrıca, www.4bucakg.com web sitesinden de abonelerinin 4,5G hakkında 

“Tüketiciler en özel anlarını anında sevdikleriyle paylaşabilecek”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, 4,5G’yi Türkiye’nin Dijital Dönüşümü’nde yeni bir başlangıç olarak belirterek, 4,5G teknolojisinin tüketicilerin hayatında yaratacağı değişiklikler hakkında bilgi verdi.

4,5G teknolojisinin yüksek veri hızları ve düşük gecikme süreleriyle tüketicilerin bilgiye erişimini hızlandıracağını söyleyen Öğüt, “Bu teknolojiyle 3G’nin en az 10 katı hızlara ulaşılacak. 4,5G, gecikme süresini de kısaltarak, daha hızlı yanıt verilmesini, böylece kullanıcıların geri kalma ve duraklama gibi durumlarla karşılaşmamalarını mümkün kılacak.” dedi.

Öğüt, 4,5G’nin ayrıca, daha güvenilir bir altyapı sunacağını ve spektrum genişliğinin de daha fazla olacağını belirterek, şunları kaydetti:

“Tüketiciler, daha hızlı sosyal medya deneyimi ile en özel anlarını anında sevdikleriyle paylaşabilecek. Örneğin, Facebook ya da YouTube’dan videolarını çok daha hızlı izleyebilecek, Instagram’da fotoğraflarını çok daha hızlı paylaşabilecekler. Diğer yandan, yüksek hızda uzaktan erişim sayesinde sağlık ve eğitim sisteminde de köklü değişiklikler olacak. Ayrıca tüketiciler, 4.5G ile bulut servisleri üzerinde geniş bir depolama alanına sahip olacak. Vodafone altyapısının sağladığı en geniş kapsama alanıyla Türkiye’nin her yerinde 4.5G deneyimini yaşamak mümkün olacak. Böylece kullanıcılar, Dijital Dönüşüm’ün bir parçası olacak.”

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • cihan yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    demekki neymiş daha vodafone 4.5g gecisi 1 ay varmis.
    Cevapla
  • Uchiha 8 yıl önce Şikayet Et
    Fiyatlar uçuk. Kotalar aynı. Hız testi yaparken o kotalar biter zaten. Kısacası çöp. Teknolojiden anlamayıp para saçmayı seven kişiler için ideal.
    Cevapla