THY Amerika'da adını gökyüzüne yazdırdı

Türk Hava Yolları yaptığı tanıtım çalışmasıyla onbinlerce Amerikalı'nın gökyüzünde 'Turkish Airlines' ve 'FlY Türkish Airlines yazısını görmesini sağladı.

THY Amerika'da adını gökyüzüne yazdırdı
THY Amerika'da adını gökyüzüne yazdırdı
GİRİŞ 06.07.2017 11:25 GÜNCELLEME 06.07.2017 12:40

Son yıllarda yakaladığı büyüme ivmesiyle ülkemizin gururu haline gelen Türk Hava Yolları (THY), reklam ve tanıtım çalışmalarında da Türkiy'nin ilklerine imza atmaya devam ediyor. 
 
THY, Amerikan Bağımsızlık Günü olan 4 Temmuz’da Los Angeles ve Hollywood semalarına günün en yoğun saatlerinde lazerle Turkish Airlines yazdı.
 
Geçtiğimiz yıl büyük beğeni toplayan gösteri bu yıl da tekrarlandı.
 
Amaç Bilinirliliği arttrımak
 
star.com.tr'den M. Cihat Ağaç'ın haberine göre, Türk Hava Yolları Los Angeles ekibi tarafından hazırlanan tanıtım çalışmasının temel hedefi ABD'de THY'nin marka bilinirliliğini arttırmak. Bu nedenle 3 kilometre yükseğe yansıtılan ''TURKISH AIRLINES”, “FLY TURKISH AIRLINES” ve “TURKISHAIRLINES.COM yazıları 24 kilometre uzaklıktan görülebildi.  Geçtiğimiz yıl da olduğu gibi, çalışmada Hollywood, Long Beach, Santa Monica, Laguna Beach, Los Angeles Havalimanı çevresi ve Beverly Hills’te 35 nokta hedef alındı. Ayrıca Dodgers Stadyumu ve Rosebowl gibi Los Angeles’in en gözde konser alanı ve stadyumlar da çalışmada yer aldı.