Gazprom'dan Türkiye çıklaması

Medvedev'in bugün imzaladığı ekonomik tedbir kararnamesinde Gazprom ile ilgili madde bulunmuyor.

Gazprom'dan Türkiye çıklaması
Gazprom'dan Türkiye çıklaması
GİRİŞ 02.12.2015 07:23 GÜNCELLEME 02.12.2015 07:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

RIA Novosti'nin haberine göre Gazprom Sözcüsü Sergey Kupriyanov, basında çıkan ‘Rusya'nın Türk Akımı projesini dondurabileceği' iddiasına yorum yapmadı.

Kupriyanov "Yorumlamıyoruz" derken, RIA Novosti'ye konuşan Rusya Bakanlar Kurulu'ndan bir yetkili ise iddia hakkında "Tüm tedbirler, Rusya Devlet Başkanı'nın talimatında ve hükümet kararnamesinde sıralanmıştır" ifadesini kullandı.

Reuters'a konuşan Gazprom kaynakları, Türkiye'ye yönelik ekonomik tedbirler kapsamında Türk Akımı projesine yönelik çalışmaların durdurulabileceğini iddia etmişti.

Ancak Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev'in bugün imzaladığı ekonomik tedbir kararnamesine Türk Akımı ve Akkuyu projeleri dahil edilmemişti. 

YORUMLAR 5
  • ferkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Gazi ve akkuyuyu iptal etmezlerse, 2019da oy falan vermem! Yazık, günahtır! Onca adam ekmeğinden edildi.Sn Erdoğan'ın bunlara da one minute deme zamanı geldi!
    Cevapla
  • Vatan evladı 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet Akkuyu iptal edilmeli ve gaz akışı da buna bağlı olarak bizim tarafımızdan değil ruslar tarafından iptal edilmeli ki tazminat bedeli ödesinler yaşasın TÜRKİYEM
    Cevapla
  • Vatandaş. 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence rus gazı almayalım..ruslar kendilerine para saylayacak olan Ürünlere anbargo koymuyorlar.. cünkü para akışı Önemli...Bız dogal gazssızda yaşamımıza devam ederız..paramız ruslara gıtmesın..ithalatımız 25 mılyar ero.. ihracatımız 5 mılyar ero.. bence gazlarını almayalım vede rusyaya para akısını saylayacak ürünlere anbargo koyalım.
    Cevapla
  • Bulgaristanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    bunların 2 geliri var doğalgaz ve silah satışı hiç bindikleri dalı kesermi bunlar sırf vatandaşlarına karşı sorumluluklarından dolayı bu gürültüyü koparıyorlar sebze meyve gıda alımını daha öncede kestiği var bunlar bizlen yeni değil kimse konuşmadı ama en önemli iki gelirleri TR den gaz ve nükller dosyada yok neden? TR yi tamamen kaybetme korkusu
    Cevapla
  • engin 8 yıl önce Şikayet Et
    egerki turk akimi, ak kuyu yu yaptirirsak ruslara boyun eymis oluruz. kesinlikle iptal etmeliyiz
    Cevapla