Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda rekor

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde 26 Mayıs'ta açılışı yapılan Selahaddin Eyyubi Havaliman'ndan bir ayda 11 bin yolcunun ulaşımı sağlandı.

Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda rekor
Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda rekor
GİRİŞ 25.06.2015 14:54 GÜNCELLEME 25.06.2015 15:07
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Yüksekova İlçesi'ne bağlı Aksu Köyü yakınlarında yapımı 5 yılda tamamlanan havalimanın açılışı 26 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti. Havalimanı yetkilileri 3'ü Ankara olmak üzere haftada 10 uçağın inip kalktığı havaalanında bir aylık sürede 11 bin yolcunun taşındığını belirtti. Başka bir ile gitmeden ilçeden direk İstanbul'a yaklaşık 2- 2,5 saatte gittiklerini belirten vatandaşlar, "Bu havalimanında emeği gecen herkese teşekkür ederiz. İstanbul'a gidip birkaç gün gezip geldik. Direk Yüksekova'dan İstanbul'a gitmek çok güzel" diye konuştu.

YORUMLAR 34
  • Alper 8 yıl önce Şikayet Et
    Batiya ne Yatırımı oldu? Yapılan hep Doğu'ya. İç Anadolu'ya hiçbirşey yok ama yinede en fazla oyu iç ve Doğu Anadolu dan aldı. Eğer tekrar iktidar olursa be bu sederde oralarA yatırım yapmazsa bu sefer AKP nankör derim. Örnek Yozgat'a ne Yatırımı Yaptılar 12 senede.
    Cevapla
  • GoldenHeart™ 8 yıl önce Şikayet Et
    Uçusunuz güzel mi, Sizi Nankörler
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    bu nankörlere bu hizmet değermiydi mi ?
    Cevapla
  • Osmanlı Devleti / AKP 8 yıl önce Şikayet Et
    Sahsen bir Kürt olarak HDP oy vermis olsaydım utancımdan oraya adım atamazdım. Fakat su var ki naylon milliyetciler MHP'yi savunuyor diye kimse onlara birsey demiyor. Halbuki bu naylon milliyetciler kafatascılıgı savunmasaydılar AKP simdi yine basımızdaydı. Hersey Dogu'dakilerden bilmeyin. Dogu'dakilerden cok batıdakilerin sucu var AKP'nin iktidar olamamasında.
    Cevapla
  • xwwx 8 yıl önce Şikayet Et
    Naylon milliyetçiler diyorsunda "ırkçı faşist kürt milliyetçilerinden bahsetmiyorsun.hdp ye oy verenlerde naylon kürt milliyetçisidir o zaman.
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    oraya yapılan yatırımda benim ödediğim vergiden yapılan kesinti zehir zıkkım olsun... zaten az kaldı o topraklar bizden çıkacak. kürdistan olacak. yazıklar olsun...
    Cevapla
  • tekin 8 yıl önce Şikayet Et
    öyle bedavadan toprak yok nasıl alındıysa ancak öyle bırakılır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle