Tuvaletteki yazı uçağı piste döndürdü

THY'ye ait uçak, tuvaletinde tespit edilen "C-4 kargo" yazısı nedeniyle Atatürk Havalimanı'na döndü.

Tuvaletteki yazı uçağı piste döndürdü
Tuvaletteki yazı uçağı piste döndürdü
GİRİŞ 29.03.2015 15:15 GÜNCELLEME 29.03.2015 15:15
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yolları'na (THY) ait İstanbul-Tokyo seferini yapmak üzere hareket eden uçak, tuvaletinde tespit edilen "C-4 kargo" yazısı nedeniyle Atatürk Havalimanı'na döndü. Yolcuları terminale alınarak, bomba prosedürü uygulanan uçakta herhangi bir bulguya rastlanılmadı.

TUVALETTEKİ C-4 KARGO YAZISI

Alınan bilgiye göre, THY'nin TK-52 sefer sayılı uçağı gece 01.30'da Atatürk Havalimanı'ndan Tokyo'ya hareket etti. Kabin memurlarından biri tuvaletin kapısında "C-4 kargo" şeklinde bir yazı gördü. Durumu, uçağın kaptan pilotuna bildirdi.

UÇAK GERİ DÖNDÜ

Kuleyle irtibata geçen kaptan pilot, iniş için gerekli izni istedi. Uçak, Karadeniz hava sahasından dönerek saat 04.30'da Atatürk Havalimanı'na indi.

Açığa çekilen ve bomba prosedürün uygulandığı uçaktaki yolcular terminale alındı. Polis ekipleri uçağın kabin ve kargo bölümünde bazı incelemelerde bulundu. Aprona getirilen mobil x-ray cihazıyla valizler tek tek arandı. Uçaktaki aramalarda herhangi bir bulguya rastlanılmadı.

Tokyo'ya seferin ise akşam saatlerinde yapılacağı bildirildi.

YORUMLAR 12
  • AlmanYali 8 yıl önce Şikayet Et
    yazan'i istanbul'dan tokyo'ya yürüme göndermeli
    Cevapla
  • eyüp 8 yıl önce Şikayet Et
    almanlara fırsatmı versinler??? dışı dost iči gahpe milletin bunu almanyada doğup büyüyen ve yaşayan benden daha iyi kimse bilemez 40 senedir aynı kahpeliklerini görüyorum
    Cevapla
  • eyüp 8 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada kıskanclıgından çatlıyor , thy uçağı pistten cıkmışda , arızalanmışda ... ne oldu alman uçagına en kıskanan almanlar çeneyi kesti . Hostes hanım en iyisini yapmış böyle dost görünüpde içi düşman olannara fırsatmı v
    Cevapla
  • serhat 8 yıl önce Şikayet Et
    THY bizim milli gururumuzdur. Uçağa binerken başlayan güleryüz ve kalite yolculuğun her aşamasında kendini gösteriyor ve hissettiriyor. Biz de bu milli gururumuza sahip çıkmalı ve desteklemeliyiz. Yolları açık olsun. Kıskananlar da çatlasın.
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Tuvalete de kamera koysunlar
    Cevapla
  • yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    senin gibiler içindeyken özellikle ...
    Cevapla
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    hostesin müthiş işbilmezliğimi desem işgüzarlığımı desem aman hemen yetiştir bomba ihbarıyla insanları perişan et yazık çok ama çok yazık sorsan hostes hanıma işini yapmıştır
    Cevapla
  • Sev yeter 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar bos bir yorum! Bilip bilmeden konusan ne cok insanimiz var
    Cevapla
  • ismailcim 8 yıl önce Şikayet Et
    doğrusunu yapmışlar, ya felaket olsa THY ne olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle