Petrol fiyatları 6 yılın dibini gördü

Petrol fiyatları 6 yılın dibini gördü. Brent petrolde fiyatlar 48.68 dolara kadar indi.

Petrol fiyatları 6 yılın dibini gördü
Petrol fiyatları 6 yılın dibini gördü
GİRİŞ 12.01.2015 14:14 GÜNCELLEME 12.01.2015 14:15
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Ekonomik aktivitelerde yavaşlama beklentisi, geçtiğimiz hafta petrol fiyatlarını 50 dolar civarına kadar geriletti.

Bugün yatırım bankası Goldman Sachs’ın petrol fiyatlarının kısa vadede görünümünü aşağı çekmesi, Brent petrolün varil fiyatını 48 dolara kadar düşürdü.

Petrol en son 2009 yılının Nisan ayında bu seviyelerden işlem görmüştü.

İFLASLAR YAŞANABİLİR

Avrasya İşletme ve Ekonomi Birliği'nin (EBES) 15. Konferansı'na katılan ekonomistlere göre; petrol fiyatlarındaki düşüş ve Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) olası müdahalesi dünya ekonomisini olumlu etkiler ancak enerji sektöründe iflaslar yaşanabilir.

YORUMLAR 42
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    artsa iflas azalsa iflas bu nasıl iş kim kar ediyor
    Cevapla
  • Huseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    evde musluktan bedava bile aksa 2.7 TL sabit vergisi olan bir akaryakıt daha düşmez.akaryakıt ne kadar düşerse düşsün devletin vergi geliri düşmüyor.Çünkü sabit vergi alıyor.Bence bu konuya eğilmek lazım.
    Cevapla
  • hakikat 9 yıl önce Şikayet Et
    eger gerici olmak istiyorsaniz geriye bakalim herseyi ozamanki gibi yapalim! 2009 da 2.7 olan petrole donelim maaslarda 2009 maaslari olsun herseyden kurtulalim!!! yaw ne kadar dert ettiniz Rusya'da, herkesin altinda jeep var ama yayan 15 dakikada gidecegi bir yere arabayla trafikten dolayi yarim saatte gidemiyor...hava kirliligide cabasi! yaw nedir bu komunist dusunceniz herkesi esitlemeniz tabiiki bu ulkede fakirde olacak zenginde, herkes aklinin gucunun yettigi kismetinde olani kadarini kazanir herkes son model telefon herkes son model buyuk motorlu arac isterse olmazki! haaa eger istyorsaniz herkese ayni ev ayni araba ayni maas buyurun devrim yapalim... o zaman oylar AKP ye degil TKP ye!
    Cevapla
  • VEGİ VERGİ VERGİ 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar vergiyi ben toplasam bende yönetirim ülkeyi hemde paşalar gibi...
    Cevapla
  • coğrafya öğretmeni 9 yıl önce Şikayet Et
    Akaryakıt içerisinde 1926 yılında çıkmış olan yol vergisinin 1952 yılında kaldırılması sonucu ile akaryakıt içindeki vergiler var. Yol yapılsın, duble olsun eee. Sonra kim bu kadar parayı verecek arabası olan benzin fiyatlarına şikayet etmesin. Yoksa yılda 8 gün veya 800 TL fakirden fukaradan yol vergisi alınması mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle