Suzan Sabancı'ya kraliyet nişanı verildi

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer’e İspanya kraliyet nişanı verildi.

Suzan Sabancı'ya kraliyet nişanı verildi
Suzan Sabancı'ya kraliyet nişanı verildi
GİRİŞ 16.10.2014 12:26 GÜNCELLEME 16.10.2014 12:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer’e iki ülke ilişkilerine yaptığı katkılardan dolayı Kral VI. Felipe adına düzenlenen bir törenle İspanya kraliyet nişanı olan "Orden del Merito Civil" (Sivil Liyakat Nişanı) verildi.

Büyükelçi Rafael Mendivil, törende yaptığı konuşmada, İspanya Kralı adına Suzan Sabancı Dinçer’e Orden del Merito Civil(Sivil Liyakat Nişanı) i vermenin onurunu yaşadığını vurguladı.

Rafael Mendivil, Suzan Sabancı Dinçer’in iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi konusunda birçok oluşuma katkı sunduğuna dikkat çekerek, "İspanya, Sayın Suzan Sabancı Dinçer’in ülkelerimiz arasındaki yakın ilişkinin daha da ileriye taşınmasına yaptığı değerli katkıları ve kültürel yakınlaşmamıza verdiği güçlü desteği takdir etmekte ve onurlandırmak istemektedir" dedi.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer de törende yaptığı konuşmada, böyle anlamlı bir nişan almanın kendisi için büyük bir onur olduğunu söyledi.

KAYNAK: EKOTRENT
YORUMLAR 3
  • Bilal 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu ödülü hak ettiniz MADAM SUZY,Tebrikler
    Cevapla
  • ayhan birol 9 yıl önce Şikayet Et
    İspanyaya ve batıya verdiği hizmetler nedeniyle...Türkiye de ise hükümete ayak bağı olmaya çalıştığı için. Başbakanın Tusiad toplantısı konuşmasında fırça yiyenlerden biri de budur.
    Cevapla
  • mahmut 9 yıl önce Şikayet Et
    Neden?
    Cevapla